Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PUSTA MAPA - [server mieszany], [bez pluginow] [24/7][Dedyk]

Poncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie zabijali bez przyczyny, a ja mowilem : Co wam zrobilem. Potem Holl, i CieObchodzi mnie zabijali co kazde zrespienie kolo spawna -_- 0/10

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj:agam333

Ps : zmień trochę opis serwa bo ten juz chyba z 4 razy wykożystales jak bys ciogle serwer nowy zakladal ... a o ile pamietam to serw był bardzo rozbudowany :)

ee ooee Polecam na serwery takiego typu mod SmartMoving :D zastanów się nad tym ok :P

DYKTATURA NA SERWIE..

inni nie mogo przeklinac a dziecko samo ma niewyparzono gębe ..... jeszcze jak nie przestaniemy go denerwować to poszczujae nas swoim młodszym bratem i da mu admina xD w dodatku coś plugiow nie ogarnia bo ciogle mnie coś tepnie do innego świata bez mojej zgody ....

admin wykazuje narcyzm .... i jeszcze kurcze fochy stroi bo mu się nie chce odpowiedzieć na proste pytanie....

a jak powiedzialem , że nie ma premium bo to nie jego nick "God' tylko kolesa z filmuki NewBie (ktoś kojaży?)

to odpowiedzial mi tak "k*wa wypie*alaj

on bez cenzury :P

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...