Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KotCraft - [RPG] [Modem] [WL]

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem adminem serwera i proszę o dochodzenie do Buntowników i do orków gdyż u rycerzy i Assasynów jest wiele więcej ludzi . Dziękuje :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Nick: Sniper

Czy masz mikro: Tak

Dlaczego nasz serwer?: Lubię grać na serwerach RPG, a podział na frakcje? Jest to dla mnie zupełnie obce dlatego też chciałbym zobaczyć o co biega i pograć z innymi graczami :)

Frakcja: Orkowie

Opublikowano

Nick: MrLesterDiablo

Czy masz mikro: tak

Dlaczego nasz serwer?: Lubie grać w minecrafta ale na serwerze multi to dopiero zabawa i jeszcze ta fabuła... nic dodać nic ująć

Frakcja: buntownicy

Opublikowano

Nick:MrBoB

Czy masz mikro:tak

Dlaczego nasz serwer?:Bardzo mi się podoba fabuła (zaje...).W muli zawsze rażniej.

Frakcja:buntownicy

Opublikowano

Nick: Gutek

Dlaczego nasz serwer? Dlatego iż poszukuję stabilnego serva na dedyku w klimatach rpg ten mi jakoś podpadł do gustu zobaczy się w grze ^.^

Frakcja: Buntownicy

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Nick Pyskaty95

Wiek 16

Czy masz mikro tak

Dlaczego nasz serwer? podoba mi sie system xlevel a takich serwerow z tym pluginem niestety malo lub padaja

Frakcja Assasyni

Opublikowano

Nick Kogucik

Wiek 13

Czy masz mikro: tak mam

Dlaczego nasz serwer? Podobają mi się serwery z Frakcjami. Jest ich bardzo mało, niestety. Dlatego chcę się do was przypisać .

Frakcja Ork

7c281e74f20db27c4e64c1df2bc4615f.gifkonopia.jpgDaj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź :D

Opublikowano

Nick DzumakaPizgator

Wiek 13

Czy masz mikro: tak mam

Dlaczego nasz serwer? Poniewaz Bardzo Lubie Servery RPG a niestety dosyc malo ich jest a mam ochote zagrac :)

Frakcja Ork

1.png
Opublikowano

Nick Proko

Wiek 16

Czy masz mikro Tak

Dlaczego nasz serwer? Podoba mi się serwer

Frakcja Rycerze

Nick zdzicho

Wiek 18

Czy masz mikro Tak

Dlaczego nasz serwer? Podoba mi się serwer

Frakcja Rycerze

Opublikowano

Nick Darken228 , Wiek 13 ,Micro mam ,Dlaczego nasz serwer? bo lubię serwery z fabułą i RPG Miodzio :rolleyes: .Frakcja Assasyni

Nick Darken228 , Wiek 13 ,Micro mam ,Dlaczego nasz serwer? bo lubię serwery z fabułą i RPG Miodzio :rolleyes: .Frakcja bob budowniczy

a na prawdę budowniczy

Opublikowano

Nick:grychu8

Czy masz mikro:Tak

Dlaczego nasz serwer?:Ponieważ chce posmakować RPG :)A serwet wydaje sie spoko :)

Frakcja:Buntownicy

Opublikowano

Nick-DragonzzZ (Pamiętacie?)

Wiek-17

Czy masz mikro- Niestety , narazie nie

Dlaczego nasz serwer?- Kiedys tutaj grałem -_- wiem jak fajnie z wami mozna sie bawić

Frakcja-Buntownicy ( do zastanowienia ;) )

kot co na gg nie wchodzisz?

PS. Szukalem was!

Opublikowano

BARDZO NIE POLECAM TEGO SERWERA , NISZCZYC NIE MOZNA ALE JAK SA SKILE I SE JAKIS DEBIL WEZMNIE STRZALY OGNIA TO DOM Z DYMEM LECI MOJ TEZ , PVP ON KAZDY SIE ZABIJA , JA MIALEM 2 TSACKI BLOKOW GOLDA I 3 STACKI BLOKOW ZELAZNYCH A GRALEM 3 DNI WYDOBYLEM SAM ? AZ TYLE BLOKOW ? NO ADMINI TAK TWIERDZA , WIEC STANOWCZO ODRADZAM A JESZCZE JEDNO SMIESZNE ONI MAJA CHYBA SERWER NA 5 SLOTOW BYLO 7 GRACZY TYLKO A LAGI W h*J

Opublikowano

Nick: Tydon

Dlaczego nasz serwer?: Jako jeden z niewielu serwerów ma porządna historie, oraz to co lubię najbardziej czyli frakcje. Poza tym, uwielbiam serwery typu RPG, których jest dość mało, niestety.

Frakcja: Buntownicy

Rób co chcesz, ja i tak wole grać w Minecraft.

1eca12d5a84cdb19313e6795b7f00a59.png

lumber10.png

Opublikowano

BARDZO NIE POLECAM TEGO SERWERA , NISZCZYC NIE MOZNA ALE JAK SA SKILE I SE JAKIS DEBIL WEZMNIE STRZALY OGNIA TO DOM Z DYMEM LECI MOJ TEZ , PVP ON KAZDY SIE ZABIJA , JA MIALEM 2 TSACKI BLOKOW GOLDA I 3 STACKI BLOKOW ZELAZNYCH A GRALEM 3 DNI WYDOBYLEM SAM ? AZ TYLE BLOKOW ? NO ADMINI TAK TWIERDZA , WIEC STANOWCZO ODRADZAM A JESZCZE JEDNO SMIESZNE ONI MAJA CHYBA SERWER NA 5 SLOTOW BYLO 7 GRACZY TYLKO A LAGI W h*J

Jakoś inni się nie skarżyli na lagi, to że ty masz słabego neta to nie wina team-u :)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Jakoś inni się nie skarżyli na lagi, to że ty masz słabego neta to nie wina team-u :)

Slabeko neta hahaha , Nie rozśmieszaj mnie . . . Mowiły aż 3 osoby ze sa lagi ale bylo nas na serwerze tylko 5 Haa . . wtym 2 adminow i udaja ze nie ma lagow , , , A co do reszty napisanego przezemnie postu sie nie wypowiesz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...