Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno serwera :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę kupić serwer minecraft ale nie wiem czy się opłaca na craftserwer czy bardziej na pukawka.pl chce kupić serwer z 40 slotów.

Pisze pluginy minigame, jeżeli chcesz owy plugin i oferujesz coś w zamian możemy sie dogadać :)

Opublikowano

Jeżeli musisz wybierać między tymi dwoma to zdecydowanie pukawka. Dużo ludzi kupuje z craftserve, ale to są lipne serwery z płatków... Jeżeli chcesz jeszcze dobry hosting to polecam gamepix, miła administracja, serwery od razu są gotowe do użytku. Pukawka, jest dość dobrym hostem, ale są liczne problemy po pewnym czasie użytkowanie, ale na szczęście administratorzy zawsze pomagają.

Opublikowano

hmm no nie wiem JJayJoker używa tego hostingu :/

Pisze pluginy minigame, jeżeli chcesz owy plugin i oferujesz coś w zamian możemy sie dogadać :)

Opublikowano

hmm no nie wiem JJayJoker używa tego hostingu :/

Fanboj aktiwejtyd. Na chuj się wzorujesz na nim? Przecież to jest człowiek jak każdy inny, tyle tylko że ma duże grono fanów.. Rób co ty chcesz a nie co twój "buk" JJayJoker

Opublikowano

szczerze nie lubie JJaJokera ale chce wiedzieć czy na pewno pukawka ;/

Opublikowano

Używa tego hostingu bo chyba on jedyny chciał go zasponsorować. Zrobili sobie w taki sposób ogromną reklamę, zakładam że dali JJayJoker'owi najlepszą maszynę jaką mieli żeby dużo ludzi od nich kupowało.. Mówi Ci albo pukawka albo gamepix, na tym pseudo hostingu nie warto marnować nerwów.

Opublikowano

Używa tego hostingu bo chyba on jedyny chciał go zasponsorować. Zrobili sobie w taki sposób ogromną reklamę, zakładam że dali JJayJoker'owi najlepszą maszynę jaką mieli żeby dużo ludzi od nich kupowało.. Mówi Ci albo pukawka albo gamepix, na tym pseudo hostingu nie warto marnować nerwów.

widzę że znasz się na rzeczy mój popleczniku

Opublikowano

moi koledzy mają tu i tu ten który ma fajny sewer no lag jest na craft serwer a ten który mnie nie lubi poleca pukawka.pl

Opublikowano

moi koledzy mają tu i tu ten który ma fajny sewer no lag jest na craft serwer a ten który mnie nie lubi poleca pukawka.pl

pukawka.pl ma świetne serwery z cs 1.6 tak więc myśle ze z minecraftem też sobie poradzi! Tym bardziej że tam możesz sobie wybrać tyle slotów ile chcesz a na craftserve nie

Opublikowano

@2UP Może cię nie lubi ale dobrze radzi, pukawka vs craftserve nie ma co konkurować bo wynik jest jednoznaczny i jasny. Pukawka po prostu kup i sam się przekonasz.

@Down Tak... 10 postów w temacie nie wystarcza ?

Opublikowano

Więc pukawka.pl ?

Opublikowano (edytowane)

Najbardziej proponuje ten, możesz wgrywać i robić co chcesz, super maszyny: http://netshoot.pl/

s13.NetShoot.pl - Polska (Zamość) (Minecraft)

Procesor: AMD Phenom II 1100T Sixcore 6x 3,63 Ghz

Pamięć: 16GB DDR3

Dyski: 2 x 500GB SATA III

s14.NetShoot.pl - Polska (Zamość) (Minecraft)

Procesor: AMD Phenom II 1100T Sixcore 6x 3,63 Ghz

Pamięć: 16GB DDR3

Dyski: 2 x 500GB SATA III

Ikona Gra Szczegóły Cena za slot

Minecraft Lokalizacja: Polska, Zamość (NETDC)

Gwarantowane zasoby pamięci operacyjnej w zależności od liczby slotów:

10-15: 1024 MB, 16-25: 1536 MB, 26-35: 2048 MB, 36-44: 2536 MB, 45-50: 3072 MB 3.00zł

Edytowane przez sdagsgasgsadgsa