Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wypełnianie ankiet na metin2.us

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem niedawno wypełniać ankiety na swoim koncie na metin2.us (od z8games) i zauważyłem, że niektóre ankiety są niemożliwe do wypełnienia. Sponsorzy szukają konkretnych osób (konkretne zawody, majątek, narodowość) i tu rodzi się moje pytanie: jak wygląda Kowalski, który jest idealnym kandydatem do wypełniania ankiet?

Opublikowano

Witam, zacząłem niedawno wypełniać ankiety na swoim koncie na metin2.us (od z8games) i zauważyłem, że niektóre ankiety są niemożliwe do wypełnienia. Sponsorzy szukają konkretnych osób (konkretne zawody, majątek, narodowość) i tu rodzi się moje pytanie: jak wygląda Kowalski, który jest idealnym kandydatem do wypełniania ankiet?

Nigdy nie podawaj ani za dużo ani za mało .

Najlepiej wszystko średnie .

Opublikowano

Nigdy nie podawaj ani za dużo ani za mało .

Najlepiej wszystko średnie .

Bardziej chodzi mi o konkrety. Kowalski może być z Polski czy raczej US? Posiada dzieci (poniżej 18lat)? Pracuje? Skończył studia? Ile ma lat? Ma telefon, telewizor, samochód itp? Ile ma zysku rocznie?

Odpowiedź na te pytania by mnie satysfakcjonowała, bo logiczne, że nikt nie szuka ekstremalnych postaw i postaci, a przeciętnego Kowalskiego (a moze Smitha?:P).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...