zorbisco Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 4x 4x 2.66+ GHz 16GB 100Mbps www.claritymt2.pl http://claritymt2.pl/index.php?s=rejestracja http://claritymt2.pl/index.php?s=pobierz http://claritymt2.pl/index.php?s=ranking Po zalogowaniu na stronie Po co wam ? online 24/7 blok blok Tylko na rzeczy epickie 200% 200% 200% Forum , w grze PW [GA]Jester [GA]Shingi [GM]Patryk93 [GM]Rayman Eventy odbywają się codziennie, serwer powstał na nowo, albowiem nastapiła awaria i musieliśmy przenosić na inna serwerownie. ZAPRASZAM do gry na serwerze ClarityMT2. Opis serwera: To nie następny serwer 4fun na którym w 24h zrobisz dobrą postać i gra znudzi Ci się po tygodniu. Exp na tym serwerze jest dosyć szybki, jednak aby zdobyć dobre wyposażenie trzeba poświęcić grze więcej czasu. Uznaliśmy że dodanie nowych broni nie jest najważniejszą cechą serwera prywatnego. Tylko TUTAJ eventy odbywać się będą kilka razy w tygodniu i nie będą to eventy typu gm zrzuca 20 metinów w jedno miejsce i każdy gracz ksuje. Będą to eventy typu : bitwa o mapę, przechwyć przemytnika pereł lub znajdź gm, A także eventy takie jak oblężenie miast przez wroga. Co tydzień będzie się odbywał w jeden z 4 wielkich eventów, w tym relacja z ostatniego (największego) zostanie umieszczona na youtube. Administracja ma zamiar codziennie organizować jakiś event, A wymienione powyżej to tylko kilka przykładów z naszych pomysłów. Pamiętaj!! Na tym serwerze chodzi tylko o dobrą zabawę. System ulepszeń ZBROJE: >Stal(70lvl)-->> Szafirową stal +0 >Szafirowa stal(75lvl)-->> otrzymujemy Niebiańska stal +0 >Niebiańska stal(80lvl)-->> otrzymujemy Szmaragdową stal +0 >Szmaragdowa stal(85lvl)-->> otrzymujemy Hwang >Hwang(90lvl)-->> otrzymujemy Epickiego hwanga MIECZE: >Bojowy miecz(65lvl-->> otrzymujemy Trytona +0 >Miecz trytona(80lvl)-->> otrzymujemy Niebiański miecz +0 (90lvl) >Miecz egzorcysty(65lvl)-->> otrzymujemy Brzegowe ostrze +0 >Brzegowe ostrze(80lvl)-->> otrzymujemy Święty mieczy +0 >Święty miecz(90lvl)-->> otrzymujemy Miecz barona +0 (90lvl) >Zatruty miecz(75lvl)-->> otrzymujemy Śmiercionośne ostrze +0 (85lvl) BROŃ DWU RĘCZNA: >Partyzana(65lvl)-->> otrzymujemy OBS +0 >Ostrze Boga Smoków(80lvl)-->> otrzymujemy Pogromce +0 >Pogromca(85lvl)-->> otrzymujemy Zabójce żółtego smoka +0 (90lvl) >Złodziej dusz +9(70lvl)-->> otrzymujemy Pogromce +0 (85lvl) SZTYLETY: >Smoczy nóż(65lvl)-->> Bezduszne noże +0 >Bezduszne noże(80lvl)-->> otrzymujemy Księżycowe noże +0 >Księżycowe noże(90lvl)-->> otrzymujemy Świetlisty nóż +0 (90lvl) >Skrzydła demona +9(75lvl)-->> otrzymujemy Nóż strumienia +0 (90lvl) (UWAGA ten item można robić tylko u SURY!!!) ŁUKI: >Olbrzymi łuk żółtego smoka(65lvl)-1x biała, niebieska, czerwona perła,5kk - otrzymujemy Olbrzymi łuk diabła +0 (80lvl) >Boski łuk moreli(65lvl)-1x niebieska, czerwona perła,5kk - otrzymujemy Upiorna kusze +0 (90lvl) (UWAGA ten item można robić tylko u SURY!!!) DZWONY: >Dzwon nieba i ziemi(65lvl)-->> otrzymujemy Hibiskusowy dzwon +0 (52lvl) WACHLARZE: >Wachlarz zbawienia(65lvl)-->> otrzymujemy Wachlarz demona +0 >Wachlarz demona(80lvl)-->> otrzymujemy Wachlarz leżącego smoka +0 (90lvl) TARCZE: >Sokoła(61lvl), Lwia(61lvl), Budda(61lvl), Smoka(61lvl)-->> otrzymujemy Tarcze smoka +0 BIŻUTERIA: >Bransoleta(54lvl), Naszyjnik(54lvl), Kolczyki(54lvl)-->> otrzymujemy Bransoleta(80lvl), Naszyjnik(80lvl), Kolczyki(80lvl) smoka +0 >Bransoleta(80lvl), Naszyjnik(80lvl), Kolczyki(80lvl) -->> Bransoleta(80lvl), Naszyjnik(80lvl), Kolczyki(80lvl) smoka +10 BUTY: >Buty ognistego smoka(59lvl)-->> otrzymujemy Buty smoka +0 >Buty smoka +9(80lvl) -->> otrzymujemy Buty smoka +9 HEŁMY: >Zamkowy(42lvl, można też Upiorna, Feniksa, Stalowa)-->> otrzymujemy Hełm smoka +0 >Hełm smoka +9(80lvl)-->> otrzymujemy Hełm smoka +9 Odnośnik do komentarza
Mucias Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 potrzebne ulepszacze ? Odnośnik do komentarza
zorbisco Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tylko na epiki. Odnośnik do komentarza
godomogo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 OD keidy server Stoi bo widze z ranku 99 lv ? 6/7 usnieto na profy ? A 1 Kamyk =P ? Mój kanał yt ( Nie metin2 ) : Odnośnik do komentarza
CiebiePoyebalo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Gdybyś napisał czy są jakieś nowe epickie eq typu zbroje / bronie i system ulepszen to moze bym zagral ;] "Na majku, ziom targam wszystko jak tajfunz Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ." Odnośnik do komentarza
DarkSilly Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @UP zgadzam sie...napisz coś więcej na temat skili,ulepszen ,max lvl,rozumiem że nowych broni nie ma??? Odnośnik do komentarza
ehem... Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 macie też problem z rejestracją ? Odnośnik do komentarza
godomogo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nie ja sie nromalnie zarejwstrowalem sproboj nainne przegradarce ;p Mój kanał yt ( Nie metin2 ) : Odnośnik do komentarza
ehem... Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 taa wlaśnie na chromie próbuję i chce jeszcze dodać od sb ,żeby dodali zmiany bonów w paczkach po 10 przynajmniej... już 200 nie musi być ,ale trochę lipnie będzie to kupować co chwilę :/ Odnośnik do komentarza
godomogo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 sa w paczkach po 100 , Pamietajcie ze doclienta potrzebane sa 2 patche macie ja na stronie, macie TS'a ? Mój kanał yt ( Nie metin2 ) : Odnośnik do komentarza
zorbisco Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Poprawiona prezentacja. Odnośnik do komentarza
Cons656 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie da się stworzyć konta, po wypełnieniu wszystkich okienek klikam Rejestruj i wszystko co wypełniłem znika, konta nie ma. Odnośnik do komentarza
Jenitex Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 TAK REAKTYWACJA ; ))) Wejdę i się pobawie ; D Nie zależy mi na tym czy mi dasz +'a czy -'a, mi to nie robi . http://www.youtube.com/user/Jenitex?feature=mhee < mój kanał YT Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Szaman ma mniej broni niz reszta. Odnośnik do komentarza
zorbisco Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 REJESTRACJA na serwerze ClarityMT2 działa tylko wy mylicie Rejestruj z Zresetuj!!! Odnośnik do komentarza
ZeTrax Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zrobiłby ktoś server info? będe wdzięczny Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma. Odnośnik do komentarza
Tsaju Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jakiś launcher by się przydałbo nie chce mi się 2h sciągać clienta jak nie będę wiedział czy dalej grać. robaki Odnośnik do komentarza
ehem... Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 na gogle chrom sie rejestrujcie... i jezeli chcecie aby dzialal pobieracie 2 pathe ze strony... Odnośnik do komentarza
ciner89 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jeżeli nie chce pobierać clienta i wżuce te 2 patchy do metka 2008 to będzie działać? prosiłbym o danie spolszczenia bo chciałbym najpierw oblukać serwa daje +/- Odnośnik do komentarza
pgpmt2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 serwer off chybs Gif off. Odnośnik do komentarza
femex Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Łatwo się expi czy w topce są administratorzy ? PS: od kiedy serwer stoi ? x Odnośnik do komentarza
gabrys1121 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 działa serwer?? Bo mam problemy z zalogowaniem. Odnośnik do komentarza
KillFrenzy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 server 2/10 prezka 0/10 podane raty sa calkiem inne ... exp szybki ?? bardzo wolny ... skille g1-g2-g3... itd trzeba wbijac nie ma g1-p... ceny w sklepie ogromne kasy leci bardzo malo ... jeżeli nie chce pobierać clienta i wżuce te 2 patchy do metka 2008 to będzie działać? prosiłbym o danie spolszczenia bo chciałbym najpierw oblukać serwa daje +/- nie nie bedzie dzialac... Sygnaturka...kiedys tu bedzie... Odnośnik do komentarza
KillFrenzy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ADMINISTRACJA WOGULE NIE ODPISUJE RATY SA CALKIEM INNE YANG LECA ZALOWO A CENY ZA WYJEBANIE WYSOKIE... ZAAAL Sygnaturka...kiedys tu bedzie... Odnośnik do komentarza
xTriPL_x Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Lipa niestety ;/ + Zbieram; ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.