Yoki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) witam, wlasnie zalaczylem lapka i wyskoczyla mi ramka z updatem sterownikow do karty graficznej. wiec dalem akceptuj. po chwili wyskakuje mi ramka z anty vira (Trend Micro Internet Security) ze wykryto SPYWARE_KEYL_ARDAMAX. to jakis key loger? Spyware to chyba jakis program szpiegujacy na hasla etc. w anty virze dalem na fix i niby go usunol, wlasnie skanuje system. jezeli wyjdzie 0% zainfekowania to moge miec 100% pewnosc ze key zostal usuniety na dobre i nie dostane hacka jak sie logne na tibie? prosze o szybka odpowiedz kogos kto sie naprawde na tym zna @ ewentualnie jak sie pozbyc Spyware, jest jakis dobry program do tego? czy zostaje mi tylko format? Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Yoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zainstaluj avg free potem hijackthis i wklej logi na hijackthis.de zeskanuj combofixem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi