Zuy Adam Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam pisze dzis w nietypowej sprawie a wiec do rzeczy chciałbym zbudowac na swoim swiecie Czarną Owce w skali 1 pixel - 1 klocek hmm i nie wiem jak sie za to zabrac tz skąd wziasc wzor bo np jak robilem dispenser to mialem go na ziemi i mogłem sobie popatrzec i przeniesc to a jak to zrobic z owca ? Wiem pisze chaotycznie i z błedami :P Za odpowiedz dam 5 i +/- Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Zuy Adam Kiedyś tu coś będzie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisowy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Zminimalizuj MC sciągnij zdjęcie owcy z MC z neta i na połowie ekranu miej MC a na 2 połowie zdjęcie owcy i buduj @edit miałeś dawać + Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Cisowy Zuy Adam 1 Zbieram Sygna by Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuy Adam Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Zminimalizuj MC sciągnij zdjęcie owcy z MC z neta i na połowie ekranu miej MC a na 2 połowie zdjęcie owcy i buduj @edit miałeś dawać + Dałem + i 5`teczke owca gotowa jednak jest biała :P P.S Troche nie wyszła no ale jest Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Zuy Adam Kiedyś tu coś będzie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExClusiVe. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ahahahhahahahahha , ale grubasek . ahahha ( ; KurczakSwaj i Combative 2 KONKURS ! KLIK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi