.bot Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Po jakim czasie dostane dane serwera, jeżeli wpłacałem pieniądze na poczcie? Licze na zadawalające mnie odpowiedzi, bardzo zależy mi na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zależy kiedy zaksięgują wpłatę. Najszybciej jest jak płacisz od siebie z konta bankowego. Ostatnio jak coś musiałem zapłacić przez pocztę (co prawda nie mieszkam w wielkiej miejscowości) pieniądze zostały zaksięgowane 3 dnia od wpłaty. Gamus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) @UP dzięki masz - ale nie zadowoliło mnie to zbytnio.. ;/ bo musze miec serwer na dzis.. ehhh... Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez .bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wiesz może Ci się uda szybciej niż mi. Czasami pieniądze były już na drugi dzień. Jeśli mieszkasz w jakimś większym mieście to pewnie przelewy są częstsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi