Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Yt2sf.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanko. Czy posiada ktoś może spolszczenie do yt2sf?

Opublikowano

Dołączam się do prośby, jakby ktoś takie posiadał najlepiej żeby wysłał mi wiadomość prywatną.Bo w końcu nie chcemy żeby każde dziecko neo miało po polsku, Prawda??

Opublikowano

Sam po nicku widac ze jestes jednym z tych "dzieci Neo" ....dlaczego ty masz miec a ini nie...pozatym potojest forum zeby inni mieli a nie jakis ***** co sie uwaza za niewiadomo kogo....

A wracajac do tematu jest Niby w downloadzie podstawka 10 mb ale na mojej instalce metka z 2000908 nie dziala ...moze ktos ma instalke wczesniejsza:) moze wtedy pojdzie.

Gdzy podstawiam to pod yt2 wlacza sie wybor ch ale nie laczy ...pojawia sie komunikat tak jak by zle haslo bylo wpisane a na stronce jest ok;/ Wie ktos moze co z tym jest?

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

up zobaczyles ze na tym serwie kont nie robi,dlatego ze kod przepisywali mu tu na forum bo sobie nie poradzil

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Na spolszcenie troche sobie poczekacie......Na yt2sf widze ze doscyc malo polakow gra....Wiekszosc na longjuyt2 ( tym lepiej, mniejsze lagi na clubie xD )...Wiec samo z siebie wynika ze ten serwer sie dopiero rozwija...

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

ja mam spolszczone yt2sf ;p

ale nie dam ;p wiecie prawa autorskie ;p

Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano
ja mam spolszczone yt2sf ;p

ale nie dam ;p wiecie prawa autorskie ;p

Taa......Poszukam dzisiaj i zobaczymy czy mowisz prawde ^^ Daj ss ;p

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Po 2 : Ja wiem, że przez takich jak Cybuch i @up upadają prywatne serwery,ponieważ schodzą się na nie "dzieci neo" na MH.Chińczykom przegrzewają się serwery, i wszystko się pierdoli.Dlatego nie działają takie serwery jak 09longju.Dlatego nie chce podawać innym prywatnych [jeszcze nie zepsutych:)]

Hmmm.... gdyby nie CybucH wiekszosc niegrala by na PServerach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...