NGaming Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jak można przeteleportować jedna postac do innej na serwie hamachi? pytam bo moja sie zbugowala, po stworzeniu nowej odkrylem ze spawn jest juz w zupelnie innym miejscu niz byl na poczatku i nie moge znalezc domu wiec chce sie przeteleportowac do kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wpisz /tp (twój nick) (nick twojego kolegi) NGaming 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 /tp nick kolegi i twoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojberry Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 /tp nick kolegi i twoj Najpierw swój, potem kolegi. Przykładowo ja jestem W a kolega jest K. Piszesz: /tp W K NGaming 1 League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NGaming Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dzieki bardzo, po + ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @up'y macie racje, na odwrót napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julojuli321 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 a jeżeli chcesz przenieść spawn to możesz zrobić to w MCedit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Odpowiedź udzielona prawidłowo. Zamykam. DumbaS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi