Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak uruchomić ExpIsEasy

mcfly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich użytkowników MPC! Postanowiłem zrobić tego tuta ponieważ na forum ludzie zakładają różne tematy o ExpIsEasy np: Uruchamiam injector ExpIsEasy włączam metka, injector znika i nic się nie dzieje, jak go włączyć itd. a ten tut to odpowiedź na wszystkie twoje pytania :) Zrobisz wszystko tak jak w tym tutorialu będziesz bocił dzień i noc :)

1. Instalujemy i patchujemy metka.

2. Pobieramy folder z zablokowanym HackShield'em (nie będzie wysyłał logów)

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

3.Wrzucamy zablokowany hshield do folderu z spatchowanym metkiem

4.Pobieramy obejście

Link:

Skan:

5.Obejście wrzucamy do folderu z spatchowanym metkiem. No i narazie mamy całkiem zablokowanego hshield'a i obejście :)

6.Teraz Pobieramy ExpIsEasy (bot jest ściągnięty ze strony metin2mod.tk ja zmieniłem Injector dlatego upload jest mój, ale nie wiem czemu tyle wirów jakby coś to sam tego używam i konta nikt mi nie okradł)

Link:

Skan:

7.Włączamy Injector, w okienku what to inject wpisujemy: metin2client.bin, poniżej mamy rubrykę Injections kilkamy w Browse i dodajemy plik ExpIsEasyV3.0.dll. Uruchamiamy metka przez obejście logujemy się na postać i ustawiamy na ExpIsEasy co ile ma potać, jakie skille używać itp.. Dajemy start i expimy :)

Jeżeli kogoś loga

1. Wchodzimy na metin2mod.tk klikamy w zakładkę metin2mod PL i pobieramy AutoLogin

2. Wypakowujemy do folderu z metinem

3. Uruchamiamy AutoLogin wpisujemy swój login, hasło, numer serwera (grasz na serwerze Monastyr Wpisujesz 1 Feniks 2 itd.), potem wybierasz CH, zaznaczasz auto logowanie, autowybór postaci (wybierasz slot na jakim jest postać którą chcesz bocić)

4. Klikasz Zapisz, wyłączasz AutoLogin

5. Teraz gdy będziesz uruchamiał metina przez obejście automatycznie będzie ci się logował na twoją postać

Czasami pojawia ci się ten błąd??

norzeszwdupebug.png

Ten błąd pojawia się wszystkim jednak można w pewien sposób go uniknąć. Błąd pojawia się jeżeli używamy skilli na bocie ExpIsEasy. Ja expie sobie botem dropki na dzikusach, i bardzo irytował mnie ten błąd, więc kombinowałem jak zrobić żeby już się nie pojawiał, i wymyśliłem. Można użyć dwóch sposobów pierwszy zainstalować sobie moda od kamera wpisać komendę /buff i ustawić skille na 1,2,3 lub:

1.Moim sposobem:

2.Ściągamy AutoClick

Link:

Skan:

3.Ustawiamy w AutoClick (Mouse: Right, potem ustawiamy co ile sekund ma klikać ja mam co 10sek) reszte zostawiamy tak jak jest

4.Minimalizujemy AutoClick, myszkę ustawiamy na jakiegoś jednego skilla i klikamy F3

Jest wiele wad tego pomysłu np:Tylko jeden skill nie można nic robić w tym czasie na kompie ale mi to starcza ;) Jak już mówiłem expie sobie dropki tym botem do 30lvla i potrzebuje tylko silne nic więcej nie jest mi potrzebne załączam AutoClick myszkę na silne i bot ładnie expi, parę razy wywali ale AutoLogin odrazu się zaloguje i żadnego błędu,errora :)

Wyrażam zgodę na kopiowanie treści na inne fora, pod warunkiem że w tytule,treści poradnika będzie zamieszczony następujący tekst: Dla mpcforum mcfly :)

Jeśli pomogłem daj +.

Edytowane przez mcfly

joliem.jpg

Pomogłem, nie pomogłem daj - :)

Opublikowano (edytowane)

VoLiooN ja bardzo cię proszę dzieciaku nie wstawiaj minusów za tutka jak sam ani jednego posta nie napisałeś bo nie dość że się chcę pomóc wstawi się tutka to jeszcze jakieś dzieci minusy będą dawać -.-

Edytowane przez mcfly

joliem.jpg

Pomogłem, nie pomogłem daj - :)

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...