Emil0 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam , mam pytanko jak mam dodać mody na server minecrafta ?? mam minecraft server ze strony orginalnej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Do Minecraft'a ze strony oryginalnej niestety nie można dodać modów. Gamus, Bezimienny. i Istny Diabel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil0 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No dobra załóżmy że mam inne pliki np by krzysztofa i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @UP nie klam ze sie nie da bo sie da. Mozna to zrobic na bukkit przez itemcraft. Niestety sie na tym nie znam. Poszukaj na youtube poradnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Widzisz co piszesz ? Na Bukkit , a nie na serwerach z oryginalnej strony Minecraft'a. @Off Top Zbieram -, a nie + Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Marceloo0 Gamus i adamcmg22 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil0 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ehh pomoże mi ktoś wreszcie zamiast się kłócić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Musiałbyś zrobić serwer w Bukkit'cie. Masz tutaj pliki serwerowe i opis instalacji Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil0 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dobra juz mam i co ? zainstalowalem mod loader mp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tam masz wszystko opisane. A same te pliki już mają parę pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil0 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dobra sam już to wyczaiłem a mam 2 pytanko da sie pluginy wgrac na czyste pliki ze strony mc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi