callo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam. Postawiłem wszystkie skrzynki i pracowników tylko z górnikiem jest problem nic nie robi tylko pisze takie coś ,,I will not work the hut is built." I nie raz drwal pisze też coś dziwnego ,,There are no trees in range." Proszę o pomoc i odpowiedź. "Są ludzie, którym szczęście mignie tylko na moment, na moment tylko się ukaże po to tylko, by uczynić życie tym smutniejsze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 drwal nie ma drzew w zasiegu a gornik chyba musi byc w kopalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dobra już wiem co to było stała tam huta i usunąłem ale został kawałek dachu i dlatego do zamknięcia "Są ludzie, którym szczęście mignie tylko na moment, na moment tylko się ukaże po to tylko, by uczynić życie tym smutniejsze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi