grzywniak Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Proszę o pomoc co mam zrobić aby było widać że hwang dodaje 1000obrony zmieniłem juz w navicat na 1000, w item proto clienta, i w locale_pl clienta nic to nie pomogło nadal widzę 1200obrony Proszę o pomoc!!! :( :( Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7qqaMogSNvQ Dobry poradnik Odnośnik do komentarza
grzywniak Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To umiem i mam zrobione lecz mi chodzi oto aby było widać zmienioną obrone mam np 1200 zmieniem se na 1000 i pisze nadal 1200. Nie umiem tego zmienic. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To się robi w kliencie w locale_pl>item_proto, linijki value ;] grzywniak i Zarax 2 Odnośnik do komentarza
grzywniak Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To się robi w kliencie w locale_pl>item_proto, linijki value ;] Mam już to zrobione i nadal psize 1200 ??Dlaczego?? :( Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi