T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam, postawiłem serwer minecraft na hamachi odpalam go i działa normalnie ja mogę się połączy jednak na drugim komputerze sie nie da wyskakuje błąd Failed to connect to the server Connection Refused -Obydwa komputery są podłączone do routera -Ta sama wersja gry -komputery połączone z hamachi Liczę ze będę mógł dac + Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomopL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A wyłączyłeś zapora windows ?? a na 2 kompie też jest wylączona zapora windows ?? Musza być wyłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
225 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A wyłączyłeś zapora windows ?? a na 2 kompie też jest wylączona zapora windows ?? Musza być wyłączone ja mam włoczoną i jakoś mi dziala wie c wiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 tak na dwóch komputerach wyłączona Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
225 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A czy oba komputery są w sieci hamachi bo to bardzo ważne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 tak Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomopL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A macie premium czy pirata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 pirat Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomopL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 oby dwaj? AHA jest white list'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) tak obydwak,] [white list'a]nieiwem a gdzie to sprawdzic ? znalazłem tą liste i jest pusta Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez T'oKeR Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomopL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 tak obydwak,] [white list'a]nieiwem a gdzie to sprawdzic ? znalazłem tą liste i jest pusta wejdz w plik server (plik properties) musisz tak ustawić: #Minecraft server properties #Sun Aug 07 15:50:26 CEST 2011 level-name=world allow-nether=true view-distance=10 spawn-monsters=true online-mode=false spawn-animals=true max-players=3 server-ip=(twoje IP) pvp=true level-seed= server-port=25565 allow-flight=false white-list=false pogrubiony rzeczy najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ustawiłem i dalej ten błąd a jak wchodzę do pliku world>players to jest tylko 1 uzytkownik ten na którum jest stawiany serwer czy można tam doda jakoś drugie konto i czy by to cos dało ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomopL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 spróbuj skopiować tą ikonkę w folderze players i dać tam nick kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T'oKeR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 to nic nie dało >.< Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`lesio` Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wpisz swoje ip nie z hamchi Jeśli pomogłem DAJ Lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi