Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak instalować mody do MC 1.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum. Ostatnio dostałem w swoje ręce MC 1.7. Postanowiłem sobie troszkę zmodyfikować grę. Tutaj nasuwa się pytanie. W jaki sposób najlepiej wgrać mody do minecraft 1.7?? Proszę o szczere odpowiedzi :)

Pasjonat
Opublikowano (edytowane)

Zależy jakie bo niektóre troche trudno ale tak wejć w start>uruchom>wpisujesz %appdata% .minecraft>bin i tu minecraft.jar uruhamiasz winrarem i usuwasz META-INF a nastepnie wrzucasz mod loader (poszukaj w google) a potem moda ale np jeżeli dodaje bloki potwory to wyglonda nieco inaczej...

Sry za ort

Edytowane przez 225
Opublikowano

Najłatwiej i najlepiej programem "TooManyMods Lite v1.3" znajdziesz go na podpiętych tematach na samej górze forum ;] wybierasz sobie mod i masz na dole wymagania , Najczęściej jest to Risugami Mod loader i audio mod . Potem idziesz do rubryki "Wymagane Mody" i sciagasz te co były wymagane :D Lol cos mi nie wyszło xD najpierw sciagasz wymagane a potem moda ktorego chcesz xD Sory niedawno wstałem i mózg nie pracuje jak powinien

Pasjonat
Opublikowano

A nie ma jakiegoś programu?? Wiem jak zmieniać skiny, ale modów nigdy nie wgrywałem :/

jest ale nie pamietam jak sie nazywa na youtube poszukaj to znajdziesz :)

Opublikowano

jest ale nie pamietam jak sie nazywa na youtube poszukaj to znajdziesz :)

tak jest i był ModCraft ale MazQuick czy jak tam mu ( szacunek za programik ) zmienił na "TooManyMods Lite v1.3"

Opublikowano (edytowane)

Czyli ten TooMany Mods nadaje sie do wersji 1.7.3. Dziękuje za pomoc. Z instalacją modów sobie jakoś poradze :)

CzakaPL Wiem jak szukać w googlach, ale ja chciałem dostać opinię stałych bywalców tej strony :)

Edytowane przez Glut67
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...