Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Programy do projektowania budowli w minecraft

MrDeViLs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie programów do projektowania budowli w minecraft najlepiej w 3d. Znam minecraft structure planner, ale mam w nim bardzo mało pamięci i nie mogę robić większych projektów. Podobno w starszych wersjach jest więcej miejsca, lecz nie mogłem znaleźć starszych wersji tego programu. Jeśli ktoś zna program, w którym jest podgląd projektów w 3d lub jeśli macie starsze wersje MSP prosiłbym o zamieszczenie linka.

Daje + lub - co tam chcecie :rolleyes: .

Opublikowano

Minecraft Structure Planner jest dobry :) Masz tam podgląd na swój projekt w 3D , możesz generować koła , mosty i inne takie :) Jedynym minusem tego jest , że po długim pracowaniu z tym programem trzeba go zresetować , bo zacznie mulić:) Sam z niego korzystam i jestem zadowolony ;P

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

MSP jest dobry tylko ze nie mam w nim dostatecznie duzo pamieci i nie moge zrobic nawet sfery o promieniu 10 klockow :/. A jest mozliwe zwiekszenie tej pamieci?

• 1 rok później...
Opublikowano

esperanzaa

Napisano 09 sierpień 2011 - 08:59

MPC Team III

• photo-344225.png?_r=1345823987
  • Postmaker
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 829 postów

• Gadu Gadu:5302433
  • Lokacja:Jastrzebia Gora
  • Hobby:Pakour- To potęga, która może zachwycić każdego.
  • A co oznacza to pytanie?

Sticks and coal make a what in the game?

I co trzeba tam wpisać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...