Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SecondCraft[PL][24/7][FreeBuild][NO-WL][PREMIUM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Serwer VPS 24/7
    Status:
original.png

informacjec.png

• Serwer: VPS
    Adres IP: 94.23.88.171
    PREMIUM I NO PREMIUM

screenyh.png

• Nie ma sensu dodawac gdyż serwer powstał dziś i jedyne co tam jest to darmowy hotel,proste budowle i wolne dzialki...

noweinformacje.png

• Pluginy: CommandBook,FalseBook,permission,ichat,iconomy,iconomychestshop,jobs itd
    Posiadamy pelna administracje serwera dlatego kazda porsba o range bedzie ignorowana i nagradzana kickiem...

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Moglibyscie zmienic na no-premium?

Nie wiem tak wlaściwie :(

Mógł bym zmienić ale wtedy musiał bym dodać plugin xauth ogólnie nie ma problemu ale wolę jeszcze pomyśleć najwcześniej na no-premium zmienie za 3-4 dni.

Dodam że na serwerze są już 3 wsie(wioski) w ktorych głównie można zobaczyc wolne dzialki ::( niestety póki co wygląda to ubogo a najelpszym miastem jest /spawn na którym działki się kończą.

Ale powiem wam że pracuję nad królestwem w którym bd ratusze teatry kina wolne dzialki rozne domu iitd i moze nawet dodam npc.

Ze zmian które mogą nastąpić to to że może byc jeszcze na no-premium jka mówiłem wyżej i że plugin jobs mogą zastąpić questy oraz żę spawn w przeciągu 2-3 tygodni może się zmienić no ogromne piękne królestwo ;)

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano (edytowane)

Dziś mnie nie będzie pewnie gdzieś całe popołudnie i serwerem zajmię się admin NaokiPL i moderator Wolfim ;)

Od dziś konta non premium mogą też grać ;)

Edytowane przez fifi.kuska

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Odświeżam serwer jest ciągle i są dzialki właśnie tworzę ogormne miasto(już królestwo ;) ) i niedługo będzie ono dostepne tworzę je z pomocą użytkownika MrDzikuPL któremu dziekuje za pomoc.

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano (edytowane)

Poniewaz dzis o godzinie 4:03 dokaldnie nastapilo wlamanie na moje konto poprzez wadliwy plugin xauth,ten kto sie wlamal dal kase paru gracza mi usunal zniszczyl respawn zalal lawa surowce i zostawil nam tylko /warp sklep obecnie tworze nowa mape wraz z nowym moderatorem MrDzikuPL (z pewnego serwera) wiem tylko że człowiek ktróry się włamał to jest ktos z mycraft wiem jaki ma nick i znam jego adres ip(logi serwera) ale nie bd tego tu pisał.Póki co jest włączona whitelista a no i zapomniałem powiedzieć że ten człowiek który się włamał na końcu wyłączył serwer :( Zapraszam najwczesniej za tydzien jendak z przykroscia stwierdzam ze mozesz juz nie wejsc na serwer poniewaz moze byc on only premium.

PS: A powiedziałem o zjeba*** permission(ważnym pluginie) który był tak stary że każdy mogl grac jako ja bo nie bylo zabezpieczenia na ip...

jednak nie musisz sie martwic o pieniadze poniewaz przenioslem je oraz levele z pracy w ktorej byles i w ktorej byli inni gracze.

Jak znajde permission z zabezpieczeniem na ip to na pewno jeszcze tu pograsz ;)

Edytowane przez fifi.kuska

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Cześć tu znowu ja jestem bardzo dobrym budowniczym bardzo lubię budować ... jak naprawisz co masz naprawić możesz mnie wrzucić na serva a pomogę to odbudować , i dodam pare innych ładnych rzeczy ;] Pozdrowienia ^^ PS : Dalej nie było cuba na 3 osoby ;] Odpisz jak najszybciej i jak możesz to napisz czy masz GG ;]

A i jeszcze jedno czy nie łatwiej postawić 2 serva ?? tylko napisz mi ip jak postawisz bo jesteś bardzo dobrym adminem ;]

Opublikowano (edytowane)

Czy wy się nie nauczycie że na odblokowane serwery (online-mode=false) możesz wejść poprzez prosty login ? :D

Edytowane przez Patryczek1996

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Miałem plugin xauth ale był jakis bug...

Krypta nie bede stawial nowego serwera bo nie mam dedyka w domu tylko tak jka by wynajmuje od firmy i ip bedzie to samo ale mapa inna.

GG wysylam ci na PW

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano (edytowane)

nic nie mam na PW ;] ale nie przejmuj się tym jeżeli już naprawisz ten serv to wpuść mnie pomoge zbudować ładniejsze miasto niż wcześniej ;] Napraw jak najszybciej bo to najlepszy serv na jakim grałem ;]

Edytowane przez krypa1998
Opublikowano

Ehh,mam juz miasto,targ i pare takich obecnie dorabiam dzialki i pracuje nad jakims wiekszym projektem zeby nie bylo pusto na mapie,w najblizszym czasie na pewno serwer znow wystartuje pod nowa nazwa.Wysle ci juz moje GG bo ze spam zaraz pewnie zamkna temat lub cos podobnego....

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

• Dodaj nową pozycję...