Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie słowa magika przed śmiercią.

Osama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magik, właściwie Piotr Łuszcz (ur. 18 marca 1978 w Jeleniej Górze, zm. 26 grudnia 2000 w Katowicach[3]), znany również jako Mag Magik I, Psychotata, Neo i Zmazik – polski raper, kompozytor, autor tekstów i producent muzyczny.

Ukończył Technikum Elektromechaniczne przy Zespole Szkół Technicznych w Katowicach[4]. W latach 1994–1998 występował w katowickiej grupie muzycznej Kaliber 44. Od 1998 do śmierci, tj. do 2000 roku, występował w grupie Paktofonika, której był współzałożycielem. Był członkiem stowarzyszenia PROPS Entertaiment zrzeszającego artystów z Europy i Stanów Zjednoczonych[5].

Łuszcz wraz z grupą Kaliber 44 był dwukrotnie nominowany do nagrody polskiego przemysłu fonograficznego Fryderyka. Pośmiertnie nagrodzony, w 2001 roku, nagrodą Fryderyka za album Kinematografia grupy Paktofonika w kategorii Album Roku – Hip-Hop.

Chodzilo mu o Psychotata :)

A tak naprawde to po hu* on sie zabił ?

Słyszałem , że tak sie naćpał ,ze wyobrażał sobie ze bedzie leciał i skoczył xD

Opublikowano

Wszyscy myslicie ze sie zabil z powodu prochow itp. a prawda jest caaaaalkiem inna ;)

Nie wiem wy to najchętniej byście komuś dupe obrabiali a gdyby przyszło komu w oczy popatrzeć to połowa by spierdoliła .

Magik nie żyje ... większość sobie jaja robi dla postów , pierdolnijcie się w łeb najlepiej i przestańcie pisać bzdurne posty , był jaki był nic tego już nie zmieni zrobił to co zrobił i nie wiem na chuj naruszać tematy , po to by dzieci napierdalały tymi żałosnymi odpowiedziami ?

Chcecie minusujcie sobie mnie to jebie .

Chyba jedyny normalny w temacie

Ktoś chyba za dużo w Metina napierdalał :D

Zes dojebal, nawet nie co jest grane to juz ze ktos metinczyk, ogarnij sie przydupasie ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano
Zes dojebal, nawet nie co jest grane to juz ze ktos metinczyk, ogarnij sie przydupasie ;)

Pysk dzieciaczku. Odniosłem się do jego "ksywki", która żywcem jest wyciągnięta z Metina.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja pierdole ale macie zajebisty humor ja tylko jestem ciekaw czy wam by było miło gdy po śmierci z was się śmieje itp, itd

Więc jest przysłowie "Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie"

Rest In Peace Magik

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Jestescie straszni niedojebani ...Wszyscy ponizej 94-95 sluchali jego jak i pakto caly czas na osiedlach,lawkach.

On byl tym jedynym ,ktorego sie nucilo gdzies z kumplami.

Skoczyl bo sobie tak mocno wkrecil ze jest jebniety bo niechcial isc do wojska .

Polski R%ap stracil cennego gracza przez ten skok

Opublikowano

Jestescie straszni niedojebani ...Wszyscy ponizej 94-95 sluchali jego jak i pakto caly czas na osiedlach,lawkach.

On byl tym jedynym ,ktorego sie nucilo gdzies z kumplami.

Skoczyl bo sobie tak mocno wkrecil ze jest jebniety bo niechcial isc do wojska .

Polski R%ap stracil cennego gracza przez ten skok

Zgadzam się z tym panem. Jeden z lepszych graczy, słuchałem go za łepka.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...