Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Eventów

Qperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie widać jak jest aktualizowany o wy spis eventów....

nie mogę nic się tu dowiedzieć

eddog.png

Zapomniałem pasów do Ed Doga.Wiem wiem co dał typ jak można zapomnieć ?!A jednak można...

Opublikowano

Co do tego topicu jeżeli znowu nie wypadli zostanie usunięty i nikt już nie dostanie prawa do jego aktualizacji.Bo mnie to denerwuje,że tym topicem zajmuje się 50 osób pod rząd i żadna po jakimś czasie już go nie aktualizuje. ..

Rozumiesz Strucel ?!

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Awerly

peszek

@Bebson

stfu. przecież może poprosić moda aby wkleił tekst.

i tak właśnie zrobiliśmy.

@topic.

Update

7.09.2011

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Lenny Qperek ma banna nie wiem nawet za co ale pisałem z Nim i tyle wiem i dogadywał się z Nim strucel że Qperek zrobi spis a Strucel załatwi jego wklejenie, nie wiem jak to tam w końcu wyszło no ale trochę teraz zjebane że tematem się zajmuje ten kto coś podesle (no dobra kiedys sam podsyłałem do Enzila no ale jednak poeje***)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

nowe umiejętnosci to nie event to po cholere mają tu być ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

Uzupełniłem spis dzisiaj.

Niech mod usunie w ogóle opis tematu ( tą date ) bo ktos to widzi i chyba nie wejdzie bo pomysli ze stare.

30589.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...