Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, ponieważ negacja mi "wygasa" po jakichś 4-5 naciśnięciach przycisku, po prostu nie działa. Pochodnia jest wyłączona. Co każde wygaśnięcie trzeba niszczyć pochodnie i stawiać nową... Miał ktoś tak może? Drugie dotyczy torów, czytałem, że nie można ich "skręcać" chyba od 1.6, czy to prawda? Bo mnie męczy wizja przejeżdżania od przystanku do przystanku aż do zajezdni :)

Opublikowano

Arek, ty chyba sobie jaja robisz, wypad z tego forum trolu... Mówiłem coś o boosterach?! Tory zwykłe muszą być na zakrętach! Problem w tym, że kiedyś jak dochodziło zasilanie do tych torów to zmieniały kierunek, pytam się czy da się zrobić coś podobnego teraz

Opublikowano

Da sie, stawiasz obok toru czerwoną pochodnie i podłączasz do niej dźwignie i jak przełączasz dźwignie tory zmieniają kierunek, działa 100% bo wczoraj sam tak robiłem.

Zbieram Plusiki + ;)

Opublikowano (edytowane)

@up

U mnie żeby "przełączyć dźwignię" potrzeba dodatkowo negacji :)

Zaraz sprawdzę, jeśli będzie działać to leci +

//Edit

Działa, już wiem co robiłem źle, nie stawiałem negacji tylko podłączałem czysto proszkiem dźwignie do pochodni :P

Edytowane przez Shibitos
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...