Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam poważny problem z lagami w metinie, gram na privie gdy chcędojechać na koniec v2 to cofa mnie o komnatę. Internet mam poprzez wi-fi ; Szybkość 54,0 Mb/s Siła sygnału; Bardzo dobra. MImo tego są straszne lagi, na drugim komputerze który jest podłączony kablem do liveboxa takiego problemu nie ma niestety da się podłączyć tylko jeden komputer. Komputer skanowałem nie ma wirusów, siłą sygnału jest bardzo dobra i nie wiem co zrobić. Zaczeły się takie lagi od kąd mam drugiego liveboxa, pierwszy spalił się podczas burzy. Za pomoc +/- kto co woli... Można powiedzieć że nie da sięgrać na żadnym serwerze.

Edytowane przez fallen402

imetin_logo.png

Opublikowano

zapewne to, że pisze '54 Mb/s' to nieprawda, pewnie taką masz szybkość maxymalną twojej sieciówki/liveboxa.

Jeżeli mówisz, że od czasu, gdy masz nowego liveboxa problem występuje, to zwróć się do dostawcy o pomoc.

Opublikowano

Przede wszystkim sprawdź jak szybko chodzi ci przeglądarka itp oraz czy w innych grach online też masz lagi ponieważ może to być wina również karty graficznej która nie nadąża nad wyświetlanymi klatkami, najlepiej podaj konfigurację swojego sprzętu

Opublikowano (edytowane)

To karta graficzna odpada warto spróbować zrobić formata i zobaczyć jaki po tym będzie efekt ew.poszukać najnowszych sterów do karty sieciowej jeżeli natomiast to nie pomoże to skontaktuj się z twoim dostawcą internetu

Edytowane przez PerryPb
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...