Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut/vtut] *Happy Harverst* Od teraz kupujemy pola wyłącznie za MONETY !

ŁosOś00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde masz racje krycha masz plusa .

wchodziłem zamiast

C:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Opera\Opera\cache

to w :

C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji\Opera\Opera

teraz juz wszystko sii . Pola juz mam odblokowane u siebie , brata , dziewczyny teraz tylko musze odblokować te rzeczy :D.

ZBIERAM +

Opublikowano

@Crazy Apple

Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/421423-infotut-wszystko-o-pliku-tymczasowym-hh/

Tut na XP

@PanMateusz

Wiem, w czym był problem, ponieważ sam tam wchodziłem i się dziwiłem ^^

Jakie przedmioty? ;)

visible="0" na visible="1" ? ;)

Jak tak to działa tylko wizualnie. ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

Niestety nie :(

Wkrótce coś dodam, ale muszę zdobyć kilka rzeczy w grze ;)

Opublikowano

@krycha1996

Na samym poczatku wszedłem w ten plik gdzie nie ma cache i zonk ;o ze cos zle robie.. potem mowie ze cos nie tak to zrobiłem wszystko od poczatku i sie udało było cache i znow chciałem zrobić to z tymi przedmiotami i kurde znow nie było cache a teraz wiem juz w czym bład , nie wchodziłem w ten plik co trzeba . ; ) wielkie dzieki za pomoc i wytłumacznie . Pewnie nie tylko ja miałem z tym problem ..

CZEKAMY , CZEKAMY bo duzo o tym piszesz wiec musi być cos ciekawego . ;)

ZBIERAM +

Opublikowano

jedynie co da się jeszcze w tych plikach zrobić to odblokować kopalnie. Możliwość robienia naszyjników w fabryce. Tylko jest mały problem. Potrzeba punktów wytrzymałości do kopania [ nowy pasek ] ale możliwe ze się da go napełnić bo w fabryce są też do skonstruowania dwie maści które niby te wytrzymałość regenerują. Ale na moje oko za to ban jest na 99%.

Opublikowano

@up

Można coś jeszcze ;)

Ale muszę wiedzieć jak to działa :P

Dzisiaj zakładam konto i próbuję ;)

Opublikowano

jedynie co da się jeszcze w tych plikach zrobić to odblokować kopalnie. Możliwość robienia naszyjników w fabryce. Tylko jest mały problem. Potrzeba punktów wytrzymałości do kopania [ nowy pasek ] ale możliwe ze się da go napełnić bo w fabryce są też do skonstruowania dwie maści które niby te wytrzymałość regenerują. Ale na moje oko za to ban jest na 99%.

Kumpel właśnie to wczoraj zrobił i się dziwiłem skąd to ma... A rano tzn 15min temu już go nie było na liście, czyżby dostał bana?

@UP

Liczmy na Ciebie :P

Opublikowano

Ehh... Można mieć 1000kredytów, 100 poziom itp., ale po kliknięciu Moja Farma wszystko wraca tak jak było... Dodam, iż to jest w innym pliku. ;) Pokombinuje jeszcze w nim. Dla szpanu to ciekawy sposób :D

Opublikowano

Ehh... Można mieć 1000kredytów, 100 poziom itp., ale po kliknięciu Moja Farma wszystko wraca tak jak było... Dodam, iż to jest w innym pliku. ;) Pokombinuje jeszcze w nim. Dla szpanu to ciekawy sposób :D

Wiec mowisz ze ten twoj new sposob to lipton .. ;/ proboj , proboj moze Ci sie uda .. : )

ZBIERAM +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...