Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z filmami online 24/7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x2 up

Zalukaj.pl ?? posrał cię

Tam dostajesz limit wcześniej niż 75 min.

Ciebie posrało.

Tak dużo dla ciebie zapłacić sms'em tych 3zł żeby mieć przez TYDZIEŃ brak limitu? xD

STFU NOOB <3

63989389769756300986.png

Opublikowano

@ UP

Pff twój sposób jest lipny bo ja mam nopremium.pl i tam mam 950gb mozliwe do pobrania na MEGAVIDEO i inne serwery z filmami ;).

Wystarczy , ze wklepie link z strony typu filmyonline. To mam nielimitowane ogladanie :). Nie musze co tydzien wysylac smiesznych smsow 3.66zł gdyz mam 950 GB do wykorzystania kiedy tylko chce. Nawet za 2 lata ;).

jqeuR.png

Opublikowano

@UP

On napisał ze filmy ^^

@Topic

Ja tam ściągam zawsze filmy na kompa bo wszędzie piszę że bez limitu i za darmo a po 10 min oglądania filmu jak sobie smaka narobisz ukazuje się napis "Płacić kurwa, za darmo umarło!" :D

Opublikowano

www.playtube.pl

Moja ulubiona i zarazem najlepsza strona z filmami, na innych stronach często filmy są usuwane a na playtubie nie, bo mają chyba swój serwer na który są dodawane filmy ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Tak ale na zalukaj mozna zdobywać punkty , ja mam ich juz 1970 , a 500 punktów to oglądanie filmów przez miesiąc.

Ale zbieram 2500 bo wtedy mogę od nich wziąć sobie 50 zł :>

Na zalukaj mozna ogląać tanio filmy z szybkim bufforem , bez lagów i reklam , i przy okazji zgarniać punkty które mozna później wymienić za kase albo brak limitu.

63989389769756300986.png

Opublikowano

zal mi was.

kazdy wie ze najlepsze jest www.zalukaj.pl wysyłasz sms za 3,22 i masz na tydzień brak limitu na wszystkie hity kinowe :D

Popieram.

Mozna tez za darmo.

white pride world wide

Opublikowano

stronę którą podałeś lubią 83 osoby.

zalukaj.pl lubi okolo 80 000 osób.

Odpowiedz sobie sam na pytanie, co jest lepsze.

No , ale ja mam w pizdu filmow do obejrzenia kiedy chce z transferem 950gb danych :). Moge go za 40zl powiekszyc o 600gb ;). Co dzieki temu zyskam ? Brak buforowania co jest uciazliwe gdyz najpierw dajemy link z filmem na nopremium a potem on pobiera go z tego linku na serwer nopremium :). Nopremium ma swietny transfer wiec nie ma buforowania filmow i limitow takze nie ma :).

Moge to wykorzystac kiedy chce i nie mam limitu 7 dni :).

950 GB x 1024 MB = 972800 MB do pobrania.

Dobry film waży średnio 700MB .

972800 MB / 700 MB = 1389 filmów do obejrzenia ;) .

jqeuR.png

Opublikowano

No , ale ja mam w pizdu filmow do obejrzenia kiedy chce z transferem 950gb danych :). Moge go za 40zl powiekszyc o 600gb ;). Co dzieki temu zyskam ? Brak buforowania co jest uciazliwe gdyz najpierw dajemy link z filmem na nopremium a potem on pobiera go z tego linku na serwer nopremium :). Nopremium ma swietny transfer wiec nie ma buforowania filmow i limitow takze nie ma :).

Moge to wykorzystac kiedy chce i nie mam limitu 7 dni :).

950 GB x 1024 MB = 972800 MB do pobrania.

Dobry film waży średnio 700MB .

972800 MB / 700 MB = 1389 filmów do obejrzenia ;) .

Zaraz,zaraz. O jakiej stronie w ogóle mowa? Zaciekawiłeś mnie, ale napisz wgl. o co chodzi xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

Zaraz,zaraz. O jakiej stronie w ogóle mowa? Zaciekawiłeś mnie, ale napisz wgl. o co chodzi xD

Chodzi o NOPREMIUM.PL . Na niej wykupujesz transfer np: 600gb za 43.99PLN. Ta strona obsługuje serwery hostingowe na filmy. Takie jak MEGAVIDEO , VIDEOBB itd. Szukasz linków do filmow online wtedy je dodajesz na liste plikow do pobrania na stronie nopremium.pl.

Jak pobierze dany film wtedy w moje pliki klikasz w niego i ogladasz film ;) bez limitow i buforowania.

jqeuR.png

Opublikowano

A ja wam polecę

kino5.pl

Wszystkie filmy za darmo, z megavideo bez limitu ! Albo wyszukujecie sobie w wyszukiwarce albo na Google Chrome ściągacie sobie wtyczkę kino5, i wpisujecie tam linka i klikacie "Obejrzyj bez limitu" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...