malanga22 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) witam. Mam pytanie czy jak np. załącze sobie 2 FB i potem włącze normalnego metka logując się na moją główną postac 75lv to czy bd ban? Tzn czy to (ten metek czysty) wykrywa ze na 2 metku sa haxy i czy wtedy moze byc banik na glownej postaci ? Czy jakoś z 2 metka ida logi na moja glowna postac? Prosze o szept bo nie chce stracic mojej postaci Bo takto bd expil i zarabial ;p Wynagradzam 5* +/- @edit już dziecko zminusowało. Może i dobrze niech mu ulży .. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez malanga22 EmpiUfo, ¤Eddy ¤, Shizune i 1 inny 4 Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SproVer Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tak możesz bana dostać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZycia Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 raczej nei, jezeli nie bd handlowal tylko wyrzucisz eq to szanse sa znikome jesli nei bocisz na glownym charze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omnix01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bana zawsze możesz dostać, ale możesz też starać się go uniknąć: - blokujemy poprawnie hackshielda - każde konto inny e-mail - nie TRADE'ujemy między postaciami, tylko drop i pick up - łowimy ryby tylko w dzień (w nocy na 99% ban, wiem coś o tym ) - używamy poprawnie komend /autopot /buff itp. - nie spamujemy na głównym długim tekstem - itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanga22 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ale koledzy ja na konta FB mam wyje3bane tlyko sie boje o moja glowna postac. ;p a tak na margineie to ja mam kilka metkow . na 1 metku jest MEtekFB a drugi jest MetekCzysty Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZycia Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bana zawsze możesz dostać, ale możesz też starać się go uniknąć: - blokujemy poprawnie hackshielda - każde konto inny e-mail - nie TRADE'ujemy między postaciami, tylko drop i pick up - łowimy ryby tylko w dzień (w nocy na 99% ban, wiem coś o tym ) - używamy poprawnie komend /autopot /buff itp. - nie spamujemy na głównym długim tekstem - itp. tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9523 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie dostaniesz bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja tak robiłem jak ty i dostałem bana na główną postać za 'powiązanie z fb' ale z nim nie handlowałem tylko wywalałem i podnosiłem, nie wiem jak oni się tego dopatrzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerryPb Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 w 90% nie dostaniesz ponieważ ja tak robiłem i nie tradowałem tylko wyrzucałem i nie dostałem na główną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dostaniesz na 99% poniewaz odpalisz 2 metki przez moda a glowne konto przez czystego i ci hs z czystego wylaczy all metiny i logi pójdą na głowne konto a fb bd bez bana ;D @edit @down a próbowales? ja dzisiaj chcialem odpalic 1konto na fb a na 2 sobie pograc (czysty metek) i chuj hs krzyczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerryPb Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up nic mu sie nie wyłaczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG3STER Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Możesz dostać bana ja dostałem nie raz i tez za fb ale ktoś musiał mnie podkablować . Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrOverevo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja tam włączam 2fb i expie sobie, a co spot lub dwa patrze czy nikt nie czepił się. wszystko na metinie z wyłączonym HS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dash Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Możesz dostać bo z logami hs idzie także ip, a to że z jednego hs wykryje a z drugiego nic to mogą porównać IP. Ja bym nie ryzykował. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzlo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ja wczoraj okolo 22 gm mi napisal na fb i nie bylo mnie a dzien wczesniej przekladalem malze na inne konto wyzucalem i podnosilem . Ale i tak bana dostalem na fb a glowne konto jeszcze dziala Jak posal up w nocy nie ma szans na lowienie. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adidas92 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wiec tak Bana dostaniesz poniewaz konta ktore uzywaja Fb maja to samo ip co glowna postac. W rejestrze Admini maja zapisane z jakiego ip logowane bylo na postac czyli jak cie zlapia na Fb dostaja wszystkie postacie na ktore logowales na tym wlasnie ip. Jak masz zmienne ip to zmieniaj co wejscie na glowna postac. Strona metin2.pl dziala tak samo:) Mowie all z wlasnego doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EastCoast Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Moim zdaniem to raczej nie.. ale jak bedziesz Handlował tymi postaciami co masz je do fb z Tym 75 to mogą zobaczyc z kim cały czas handlował(ten z Fb) I mozesz dostac bana.. Ja tak mialem. Ale Normalnie to nie powinni sie uczepic IP tylko zbanowac "ludzika" z Fb. JAk grasz Tym 75 z wyłączonym hs to nie obawiaj sie zbytnio. Bynajmniej ja bym sie nie obawiał Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZycia Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jak nie bedziesz bocil w nocy to szansa na bana jest prawie zerowa, w dzien nei sprawdzaja bo pewnie w robocie sa gmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanga22 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Okej czyli nie łowić an FB i grać na głównej postaci jednocześcnie bo banik na glownej ? Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Okej czyli nie łowić an FB i grać na głównej postaci jednocześcnie bo banik na glownej ? Tak to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi