Skocz do zawartości

[Pytanie] Czy jest szansa na Bana ?

malanga22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam. Mam pytanie czy jak np. załącze sobie 2 FB i potem włącze normalnego metka logując się na moją główną postac 75lv to czy bd ban? Tzn czy to (ten metek czysty) wykrywa ze na 2 metku sa haxy i czy wtedy moze byc banik na glownej postaci ? Czy jakoś z 2 metka ida logi na moja glowna postac? Prosze o szept bo nie chce stracic mojej postaci Bo takto bd expil i zarabial ;p Wynagradzam 5* +/-

@edit już dziecko zminusowało. Może i dobrze niech mu ulży ..

Edytowane przez malanga22

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Bana zawsze możesz dostać, ale możesz też starać się go uniknąć:

- blokujemy poprawnie hackshielda

- każde konto inny e-mail

- nie TRADE'ujemy między postaciami, tylko drop i pick up

- łowimy ryby tylko w dzień (w nocy na 99% ban, wiem coś o tym :D)

- używamy poprawnie komend /autopot /buff itp.

- nie spamujemy na głównym długim tekstem

- itp.

ale koledzy ja na konta FB mam wyje3bane ^^ tlyko sie boje o moja glowna postac. ;p a tak na margineie to ja mam kilka metkow . na 1 metku jest MEtekFB :) a drugi jest MetekCzysty :)

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Bana zawsze możesz dostać, ale możesz też starać się go uniknąć:

- blokujemy poprawnie hackshielda

- każde konto inny e-mail

- nie TRADE'ujemy między postaciami, tylko drop i pick up

- łowimy ryby tylko w dzień (w nocy na 99% ban, wiem coś o tym :D)

- używamy poprawnie komend /autopot /buff itp.

- nie spamujemy na głównym długim tekstem

- itp.

tzn?

dostaniesz na 99% poniewaz odpalisz 2 metki przez moda a glowne konto przez czystego i ci hs z czystego wylaczy all metiny ;) i logi pójdą na głowne konto a fb bd bez bana ;D

@edit

@down a próbowales? ja dzisiaj chcialem odpalic 1konto na fb a na 2 sobie pograc (czysty metek) i chuj hs krzyczał

1378747514-U216092.jpg

Wiec tak Bana dostaniesz poniewaz konta ktore uzywaja Fb maja to samo ip co glowna postac. W rejestrze Admini maja zapisane z jakiego ip logowane bylo na postac czyli jak cie zlapia na Fb dostaja wszystkie postacie na ktore logowales na tym wlasnie ip. Jak masz zmienne ip to zmieniaj co wejscie na glowna postac. Strona metin2.pl dziala tak samo:) Mowie all z wlasnego doswiadczenia

Moim zdaniem to raczej nie.. ale jak bedziesz Handlował tymi postaciami co masz je do fb z Tym 75 to mogą zobaczyc z kim cały czas handlował(ten z Fb) I mozesz dostac bana.. Ja tak mialem. Ale Normalnie to nie powinni sie uczepic IP tylko zbanowac "ludzika" z Fb. JAk grasz Tym 75 z wyłączonym hs to nie obawiaj sie zbytnio. Bynajmniej ja bym sie nie obawiał :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Czy jest szansa na Bana ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...