Adrian838 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Słuchajcie sorki za spama ale pilnie poszukuje, a ta od NooBKillera nie dziala, tzn tam jest sama aurora do WP a ja poszukuje DO_Aurori z tym Customem żebym mógł sobie pozmieniać po swojemu ... ( dla tych ktorzy sie znaja wiedzą o co chodzi..., proszę o linka do DO_Aurora z wpsc i cusmomem ) Dzięki z góóóóry :P Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) czekaj zaraz dodam ;p @edit http://www.speedyshare.com/files/29771510/WP_skonfigurowane.zip + Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez polandxxdd Adrian838 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Yyy... Co ci niby nie dziala, zreszta jak jest inna aurora niz ta co wrzucilem ? Odnośnik do komentarza
Adrian838 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Ok dzięki zaraz patrzę, oczywiscie + Nuuubek botku, ty tą co wrzuciłeś to nie dodałeś do niej tego customa żeby można było sobie zmieniać po swojemu , PS: Lecimy później na wylocik , garfield @edit, kurde nie działa mi ( Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Adrian838 Odnośnik do komentarza
arrek001 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Po co niby miał dodawać? Jak uruchamiasz skrypt sam ci się plik tworzy. Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 skonfigurowany wp proszę bardzo :] to plik od noobkillera , poprawiony lekko przeze mnie ( dorzucona obsługa Netscape Navigator 9 ) , jak ci nie działa na firefoxie czy innej przeglądarce to spróbuj tam Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
adisek1201 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie zakładając nowego tematu. Do aurora w pliku co tam ustawić? Tam jest nick, sid i coś jeszcze. Zostawić to czy uzupełnić ? Odnośnik do komentarza
MegaSut o.O Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 UP chodzi ci o nick sid itd. w custom?? Tego nie ruszaj to samo ci się ustawi :P Chyba was poyebało Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) @up chyba się to uzupełnia automatycznie, ja tego nie wpisywalem, ale teraz zaciekawiony spojrzałem i mam to uzupełnione żeby nie było, sid który jest podany pewnie w paczce ode mnie jest sprzed kilku dni bo wtedy ostatnio używałem wp więc nie sądźcie że sobie konto weźmiecie Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez patricok PioTr.R 1 Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi