,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hey! Co mam kupić Owczarkowi Niemieckiemu do zabawy? Jest to suczka 5 miesięczna ;] Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kup mu kość i wypuść na ogródek. po 2h go nie poznasz (ogródka) Odnośnik do komentarza
Cass_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak do zabawy to kup samca rydah for life Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kup mu kość i wypuść na ogródek. po 2h go nie poznasz (ogródka) Kość już ma ;] Myślę, nad piłka (taką do nogi), co o tym sądzicie? @Cass Ja już mam suczkę, od jakiś 2 tyg ;] Odnośnik do komentarza
Cass_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kość już ma ;] Myślę, nad piłka (taką do nogi), co o tym sądzicie? @Cass Ja już mam suczkę, od jakiś 2 tyg ;] No wiem, że masz suczkę. Dlatego kup samca i będą się bawić razem rydah for life Odnośnik do komentarza
JaGud Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak do zabawy to kup samca Hah @Top kup piłke i pograj z nim by Sentence Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Miałem powiedzieć że miśka do ruchania:< KUp mu piłkę Prawie każdy pies lubi sie tym bawic Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No wiem, że masz suczkę. Dlatego kup samca i będą się bawić razem HAHA, a później mam wykarmić 10 psów, pfff Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up kondony kondony Odnośnik do komentarza
Cass_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 HAHA, a później mam wykarmić 10 psów, pfff Sprzedasz i będzie na wódke. A tak już nie offtopując. Piłka dobry pomysł, nie znam psa, który się piłką nie lubi bawić. Mój się jeszcze balonami bawi, ale owczarek od razu by przebił. Ja bym Ci poradzila taką piłkę: rydah for life Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Piłkę i ma kupę zabawy. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Piłke Może będzie chociaż jeden godny reprezentant PL na 2012 Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A tak od razu, żeby nie robić nowego tematu: Jak ją nauczyć, aby przynosiła piłkę z powrotem, jak ją rzucę ? Odnośnik do komentarza
moortPL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kota mu kup. Odnośnik do komentarza
Cytryn Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kup mu kość lub coś podobnego w zoologicznym ale taką co w środku ma żarcie mój cocel spaniel 3 tygodnie męczył zanim rozerwał Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pilke jej kup . Sam mam 2 suczki w domu i uwielbiaja bawic sie pilkami. Ja swoim kupiłem pakiet piłek do tenisa i uwielbiaja sie tym bawic . Zawsze mecza o rzucanie pilek az czlowiek zacyzna miec dosc :P. Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mój owczarek ubustwia bawić się belkami ;o. Może kup swojemu belkę? a tak na serio to jakąś piłke albo kość By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
xDenS^^ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Gumowego kurczaka/wielka sztuczna kosc :> Odnośnik do komentarza
C.J Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hmm...pamiętaj, że zabawkami baw się z nim.Wyciągasz zabawke na czas zabawe, a po zabawie ją chowasz.Pies będzie miał więcej frajdy, gdy zobaczy cię idącego w jego stronę z zabawką niż jak ją będzie miała czały czas przy sobie.Dobry wiek na nauke, polecam ci lekture Przyjaciel Pies, bądź Mój Pies..Tam opisują różne sztuczki,komendy,wychowanie itp.Co opłaca się kupić jak dbać o higiene.Polecam..trochę czasu dla psa, a można go wiele ciekawych rzeczy nauczyć.Zabawkę..hmm..niech pomyślę, teraz jest tyle zabawek do kupienia, że trudno wybrać, można piłkę (najlepiej piszczącą) nie koniecznię dużą, ale to według twojego uznania. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 laskę dynamitu... Odnośnik do komentarza
- Pawlak - Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kup mu kota Odnośnik do komentarza
Exit. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wibrator Odnośnik do komentarza
Bazyleo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @UP Hahahahahah ale śmieszne @Top Kup mu piłke taką gumową i piłeczki do tenisa cześć. Odnośnik do komentarza
Perzot1818(PL) Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kup mu WIELKIEGO GUMOWEGO KURCZAKA !!! Odnośnik do komentarza
14darek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Piłka,Pluszaka do rozszarpania Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.