Jarecki0555 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chciałem zakupić premkę Silver na 30dni ona kosztuje 8zł tak ? ? Czy więcej ? I chciałem się zapytać jak już wchodzę i wybieram kartę Visa I wpisuje imię nazwisko numer kasty i datę i obok piszę CVC Code Co to jest ? Napiszcie mi jak torobić . I czy to kosztuje 8zł i czy nie jest to żadne kłamstwo a ni nic w podobie ? Odnośnik do komentarza
Ciler90 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ona kosztuje duzo wiecej a to jest 8 $ cena amerykanska i to jest duzo wiecej . Polecam kupno z allegro jest tanio szybko i bezpiecznie Zbieram - ! Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie, silver kosztuje 7.95 DOLARÓW czyli w przeliczeniu na pln to około 22 zł. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) tak jak up nie 8 zl tylko 8$ chyba ok 20 zl Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez areq94pl Odnośnik do komentarza
D3m0n3k Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja tylko kupuje premki z allegro. Polecam Ci abys kupil rowniez z allegro poniewaz jest to bezpieczne kupno. Z innych stron moga Cie oklamac na wiele sposobow i nie polecam kupna z innych stron. Tak jak pisalem kupuj z allegro. seeeebun 1 Odnośnik do komentarza
Jarecki0555 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak juz to kupię to jak to będe miał na Koncie w Warrock ? Jak to się robi ? Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) tak kupisz na allegro wchodzisz na konto parzysz już masz premke bo koleś jest magikiem Dostajesz kod ESN i wklepujesz go i pass code do reedem code>ESN. gotowe. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez TheProcekAMD Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
jestemproo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Albo playspan i paysafecard. Też jest bezpieczne. Odnośnik do komentarza
Jarecki0555 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 JAki Kod ESN ? I gdzie ja mam go wpisać ? Odnośnik do komentarza
4ev Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Po kupieniu premium sprzedający prześle ci kod ESN. Jak już dostaniesz ten kod to to wchodzisz na warrock.net i logujesz się na swoje konto i wchodzisz na Reedem Code (prawy górny róg ekranu). Masz teraz do wyboru 3 opcje: Target Prepaid card ESN Code Klikasz na ESN i pojawiają ci się dwa miejsca na wpisanie więc wpisujesz to długi do ESN, a ten krótki cod (Pass Code) wpisujesz niżej i klikasz Submit i następnie wybierasz konto na jakim chcesz żeby ci się aktywowała premka i klikasz "Activate" i to wszystko Liczę na "+". Jeśli pomogłem oczywiście Epean 1 Status Postów. 10____________________[X] 50____________________[X] 100___________________[X] 250________________________ [_ ] 500________________________ [_ ] 1000_______________________ [_ ] Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ch*je muje dzikie wenże... allegro nie jest takie bezpieczne. Najbezpieczniejszą metodą kupna jest paysafecard. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jesli kupujesz premke to koles po otrzymaniu kasy wysyla Ci kod na e-maila lub na gg, potem walzisz na :http://www.gamersfirst.com/warrock/?url=//www.warrock.net/&referrer= logujesz sie i klikasz redeem code " w prawym górnym rogu " i klikasz te srodkowa "esn" wpisujesz cod klikasz submit i gotowe Odnośnik do komentarza
Cheatmania Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @2Up Ale jak się coś zwali z PSC to masz problem, a jak na allegro Ci nie wyśle to idziesz do sądu i w ciągu 5-10 lat Ci odda, w zależności ile będzie sprawa w sądzie trwała Nie no żartuje, na allegro automaty są OK, dostajesz kod od razu po zapłacie (Płacę z allegro). Jeżeli chodzi o indywidualnych sprzedawców to może to trwać dłużej ale za to jest taniej ( bronze 7zł taniej, silver - 10, gold 15+ zł taniej niż u tych automatów). Po prostu robią na playspanie, i chcą 2/3 - 3/4 ceny oryginalnego kodu od G1 Tak samo z kodami na G1. Te "playspanówki" są od ok.9zł, oryginały - 15 zł. Ja kupuje tak to za 100zł 11 kodów i dostaje kilka 3dniowych goldów za hurt Odnośnik do komentarza
niewiadomo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) najlepiej kupic sobie z allegro i tam masz w PLN a nie w $ Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez niewiadomo Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team| Odnośnik do komentarza
JacoH Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja polecam kupić premkę na PlaySpan, moim zdaniem o wiele bardziej się opłaca. "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi