Skocz do zawartości

Warrock Premium z Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zakupić premkę Silver na 30dni ona kosztuje 8zł tak ? ? Czy więcej ? I chciałem się zapytać jak już wchodzę i wybieram kartę Visa I wpisuje imię nazwisko numer kasty i datę i obok piszę CVC Code Co to jest ? Napiszcie mi jak torobić . I czy to kosztuje 8zł i czy nie jest to żadne kłamstwo a ni nic w podobie ?:D

tak kupisz na allegro wchodzisz na konto parzysz już masz premke bo koleś jest magikiem :D

Dostajesz kod ESN i wklepujesz go i pass code do reedem code>ESN. gotowe.

Edytowane przez TheProcekAMD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Po kupieniu premium sprzedający prześle ci kod ESN. Jak już dostaniesz ten kod to to wchodzisz na warrock.net i logujesz się na swoje konto i wchodzisz na Reedem Code (prawy górny róg ekranu).

Masz teraz do wyboru 3 opcje:

Target Prepaid card

ESN

Code

Klikasz na ESN i pojawiają ci się dwa miejsca na wpisanie więc wpisujesz to długi do ESN, a ten krótki cod (Pass Code) wpisujesz niżej i klikasz Submit i następnie wybierasz konto na jakim chcesz żeby ci się aktywowała premka i klikasz "Activate" i to wszystko

Liczę na "+". Jeśli pomogłem oczywiście

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

jesli kupujesz premke to koles po otrzymaniu kasy wysyla Ci kod na e-maila lub na gg, potem walzisz na :http://www.gamersfirst.com/warrock/?url=//www.warrock.net/&referrer=

logujesz sie i klikasz redeem code " w prawym górnym rogu " i klikasz te srodkowa "esn" wpisujesz cod klikasz submit i gotowe

@2Up

Ale jak się coś zwali z PSC to masz problem, a jak na allegro Ci nie wyśle to idziesz do sądu i w ciągu 5-10 lat Ci odda, w zależności ile będzie sprawa w sądzie trwała ^^

Nie no żartuje, na allegro automaty są OK, dostajesz kod od razu po zapłacie (Płacę z allegro). Jeżeli chodzi o indywidualnych sprzedawców to może to trwać dłużej ale za to jest taniej ( bronze 7zł taniej, silver - 10, gold 15+ zł taniej niż u tych automatów). Po prostu robią na playspanie, i chcą 2/3 - 3/4 ceny oryginalnego kodu od G1 ;)

Tak samo z kodami na G1. Te "playspanówki" są od ok.9zł, oryginały - 15 zł. Ja kupuje tak to za 100zł 11 kodów i dostaje kilka 3dniowych goldów za hurt :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Warrock Premium z Allegro   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...