Konkretny Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A więc tak chodzi o barwniki wełny 351 i te małe cyferki od 2 do 15. W jaki sposób mogę wpisać? Za pomoc daję plusy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkretny Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 /give <nick> <id pzedmiotu> <ilość> np /give selena 345 1 No to ja wiem, ale ja chce tą z 345 i u góry np;3 Próbowałem wpisywać : /give nick 345:3 64 ale bez skutku... Jemu chyba chodzi jak dodać dany barwnik. Czyli np: /item 35:1 - Pomaranczowa welna. /item - nie działa w ogóle tylko /give /item 35:2 - itp... nie działa /give 35:2 - itp...nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotkowski Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Na to 35:1 itp jest plugin, CommandBook Konkretny 1 Best Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeJu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 te /i jest tylko z pluginami ja na przykład kolorową wełne mogłem sobiez pluginem essentials dawać albo admincmd Konkretny 1 Zakładaj firmy, Walcz, Przejmij władze nad krajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W komędzie /give nie działają te dwie kropki : Ale w komendzie /i one już działają i potrzebny do tego jest plugin, jakiś up go podał ;] PS: Nie wiem czy to ten plugin, bo za bardzo nie pamiętam nazw ;/ Konkretny i Zarax 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkretny Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dziękuję wszystkim za pomoc W ramach rewanżu dałem po plusiku @Temat - można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi