Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozdzielczość okno metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem .. jakiś czas temu grałem w metina na rozdzielczosc 1024 768 fullscreen i okno metina było normalnie na całym ekranie tylko ze była troszke słabsza grafika . Przypadkowo usunąłem tamtego metina i sciągnałem nowego i jak ustawiam np 800x600 rozdzielczosc i fullscreen to jest malutkie okienko metina i grafika b.dobra i tak samo jest z każdą rozdzielczoscią .. nigdy nie ma fullscreen chyba , ze na najwyzszej rozdzielczosci ale chce słabszą grafike bo mi tnie .. wie ktos jak zrobic zeby znów było fullscreen ze słabszą grafiką ?

Opublikowano

Wiem dla czego ;d

Otwórz swój plik config.exe.

Wybierz rozdzielczość pod siebie, i potem ustaw windows mode --> fullscreen mode

I kliknij ok

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

No tak tylko ze jak ustawie na najwyzszą rozdzielczosc to owszem jest cały ekran fullscreen ale jest b.dobra grafika i mi tnie .. a jak kiedys ustawiłem sobie rozdzielczosc jaką chciałem to zawsze na kazdej rozdzielczosci był fullscreen tylko grafika słabsza np na 800x600 i mi nie zacinało

Opublikowano

Wzbierz rozdzielczość 1280 x 1024 i wybierz windowsmode, chyba chodzi Ci o tą :)

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz o co mi chodzi :) jak wezme tą rozdzielczosc w window mode to mam na całym ekranie tylko ze w okienku ale GRAFIKA JEST B.DOBRA a mi chodzi zeby była słaba na fullscren w małej rozdzielczosci

Opublikowano

To ustaw te da paski pod rozdzielczością na jak najmniejsze wartości i walnij pierwszą rozdzielczość.

U mnie to daje najsłabszy efekt graficzny jaki jest.

Opublikowano

Nie BMG i SFX tylko to wyżej, gamma i to drugie na F.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...