dekalok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, kolega ojca złożył mi taki oto komputer do "gejmingu". Płyta główna - GIGABYTE GA-MA770T-UD3 Procesor - AMD Phenom II X6 1090T 6x 3.2GHz Karta grafiki - GIGABYTE Radeon HD 6950 1GB Pamięć - Kingston DDR3 4 GB 13333 MHz - 2 sztuki Dysk twardy - Seagate SV35 7200 1TB Proszę o oceny, jakie ewentualne upgrade'y wykonać odnośnie sprzętu w przyszłości. No i przede wszystkim na ile starczy taki komputer dla gracza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Płyta bez sensu.Mógł dać intela bo do gier jest lepszy a po drugie nie wsadzisz do niej lepszego proca co najwyżej to te phenomy II x6 Procek też bez sensu jak do gier bo zadna gra nie obsługuje 6 rdzeni... Grafa ok.. Kingston też są średnie, nie wytrzymują napięc i jak Ci wpierdoli jakiegoś feela to pierdolną i po ramach.. Dysk ok.. A zasilacz??to jest prawie najważniejsze:) Podsumowując lepszy byłby intel (do gier) dekalok 1 Odnośnik do komentarza
dekalok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 kurde, wszędzie mi piszą na forach że procek do dupy, a ten koleś twierdził ze dobry jest.. Naprawdę tak będzie przeszkadzał w grze?! Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dobry jest sam mam AMD ale lepszy moglby byc Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Do gier jest nie zdatny.Koleś jakąś wiedze ma ale nie bardzo:) Po 1sze ile masz kasy?Jak 2k+ to intel i5 2500k i będziesz miał kosiare do gier. dekalok 1 Odnośnik do komentarza
dekalok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 mógłbym sprzedać tego procka, dołożyć 200 zł i kupić intela. N Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Musiał byś wtedy też płyte kupować.Masz już te częsci z pierwszeego posta? dekalok 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi