Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Mit]LeatherFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leatherface

Oglądaliście kiedyś horror Texas Chainsaw Masacre?

Na pewno pamiętacie gościa z piłą mechaniczną-Leatherfacea.

W GTA SA jest głównym mitem za bigfoot`Em.The Panopticom w SA to obóz drwali-opószczony-nikt nie wie dlaczego…Jesteśmy tam w misji Farrewer My Love i kończymy wyścig w misji Badland A.W obozie są szopy z krwią,powycinane drzewa i piła motorowa.To wszystko ma znaczyć że facet z piłą tam jest… …i czeka na ofiary.Ale oczywiście jest tylko 44% na to że on tam jest.

Sporo napisałem a jest więcej miejsc w których ma on występować.

Palomino Creek to miasteczko tuż koło granicy Los Santos i Las Venturas.W sasadzie nie różni się ono od innych wiosek w SA.A jednak jest tam ścieżka prowadząca do małej plaży na której można doznać ciekawych informacji.Leży ona nad jeziorem Fisher`s Lagoon.Zacznijmy od tego że jest tam molo , na którym jest wózek inwalidzki-jedyny w grze.To na nim właśnie miał sidzieć rzekomy kolo.Niedaleko molo jest chatka.Mała.Są w niej tylko jakieś pudełka.Co ciekawe,w nocy nie jest tam ciemno! Świeci tam jakieś czerwone światło

Chociaż nie ma żarówki.W tej chatce też by mógł być.

Ostatnie miejsce to North Rock. Mała część lasu.Jest tam taka szopa jak w Panopticom tylko że nieco większa.

A teraz dowody:

Dobre:

-w Panopticom są krwawe szopy,ścięte drzewa i piła motorowa.

-w Palomino Creek jest wózek inwalidzki i ,,magiczna” chatka.

-w North Rock jest też szopa.

Negatywne:

-Poco by miał tam Być?

Chaciałem jeszcze dodać że gość lubi kogoś napaść z zskoczenia,więc jeśli przejeżdżasz przez te miejsca… …miej się na baczności…

Wszyscy mówią że to nie prawda ja też tak uważam było nawet w gazecie PLAY

Źrodło http://mitygta.blox.pl/html

giphy.gif

Opublikowano

Nie istnieje przez całą noc na singlu go szukałem w każdej chacie tego panopticon i nic! Jest tylko mod dodający tego gościa , a tak to nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...