AsterGard Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Potrzebuję folderu ".minecraft" pod wersję 1.7.3 czysty bez modów. Gdyby ktoś podrzucił link byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsterGard Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie... mam tylko pod wersję 1.7.1 a takiej nie potrzebuję, a scrackowana wersja ani auto update mi nie działa jedynie orginalna na "play offline", bo nie mam kupionej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie dostaniesz tutaj folderu, ponieważ to by było piractwo. Jeżeli masz premium, to pobierz plik Minecraft.exe, włącz go, kliknij na "Options", kliknij na "Force Update!", wpisz passy i kliknij na Login. Zamykam. DawcaPigulek 1 by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi