CaniotPL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Elo szukam takiej gierki w którym można dobrze head shotować Nie chce żadnej gry typu FEAR ponieważ to jest horror a ja nie lubię grać w takie gry Chcę pograć w taką gierkę w którym są dobre bronie gra nie musi być długa Tylko że ta gra nie była online Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Fallout? ;p. Nie wiem czy tam też nie jest dostępny tryb multi. Z tego co, wiem to przy zobaczeniu wroga wybierasz miejsce strzału. Odnośnik do komentarza
GutenMorgen Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Enemy Territory QW , bardzo ciekawe gry z różnymi klasami do wyboru Splinter Cell - 1 głowa 1 zabicie. A.V.A - jest dział na forum BloodyPaiN 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Enemy Territory QW , bardzo ciekawe gry z różnymi klasami do wyboru Splinter Cell - 1 głowa 1 zabicie. A.V.A - jest dział na forum Tylko że ta gra nie była online Chyba czytałeś do końca -,-. Odnośnik do komentarza
Ozi96 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Fallout New Vegas Crysic 2 Modern Warfe 2 Call of Duty 4 moim zdaniem najlepsze gry gdzie jest duży asortyment broni do eksterminacji przeciwnika Lubish To?! Odnośnik do komentarza
viper1924 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Call of Duty all części od 1 aż na dzień dzisiejszy do Black OPsa Medal of honor Borderlands ( jest Single Player ;D ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi