Skocz do zawartości

Klikam GAME START i nic sie nie dzieje..

biiL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem z War rockiem :) Włączam gre, klikam GAME START pisze passy, wciskam enter i nic sie nie dzieje.. !

Znalazłem odpowiedz na moje pytanie, lecz nadal nie działa. W tej odpowiedzi było napisane, aby wejść w Folder warrocka następnie data,

HS shield, UPdate i otworzyć jako administrator "autoup" Czyli zaaktualizować HShielda ręcznie. Jak już napisałem wczesniej, zrobilem tak i nie działa.

Prosze o szybką pomoc ! z góry dziękuje :)

Pomogłem ? Daj +++

Pomogłeś ? Dam +++

'..To nic nie kosztuje, a tak wiele znaczy..' !

Sprawdz czy w trakcie jak się chcesz zalogować masz internet bo może coś się rozłącza i jeżeli to nie będzie to to na ten problem chyba tylko re instal albo poczekaj trochę ja jak tak miałem to zostawiłem WR i na drugi dzień miałem już OK może wyłącz włącz kompa i wtedy będzie dobrze ;)

Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email ;)

d3ff9b9a57cb9717a69d7ff7e93e3eb8.jpg

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zobaczyłem czy podczas logowania mam internet i mam.

Ten problem wystąpił wczoraj właśnie tylko wyłączyłem WR i juz nie dało sie zalogować.

Re install robiłem już, ale nic nie pomogło wiec pomyslalem ze moze przywrócenie systemu by pomogło, więc zrobilem przywracanie systemu, też nie pomogło.

Laptopa zaraz wyłącze i włącze i napisze czy zadziałało :)

Pomogłem ? Daj +++

Pomogłeś ? Dam +++

Sprawdz czy w trakcie jak się chcesz zalogować masz internet bo może coś się rozłącza i jeżeli to nie będzie to to na ten problem chyba tylko re instal albo poczekaj trochę ja jak tak miałem to zostawiłem WR i na drugi dzień miałem już OK może wyłącz włącz kompa i wtedy będzie dobrze ;)

Zobaczyłem czy podczas logowania mam internet i mam.

Ten problem wystąpił wczoraj właśnie tylko wyłączyłem WR i juz nie dało sie zalogować.

Re install robiłem już, ale nic nie pomogło wiec pomyslalem ze moze przywrócenie systemu by pomogło, więc zrobilem przywracanie systemu, też nie pomogło.

Laptopa wyłączyłem i poczekałem aż odpocznie troche i włączyłem też nie pomogło :(

Pomogłem ? Daj +++

Pomogłeś ? Dam +++

Możliwe że zlagowało Ci się, bo jest dużo graczy na serverach. Poprostu zaloguj się i poczekaj z 5 min.

Zrobiłem tak jak napisałeś.. Czekałem ponad 20 minut :) i nic nie zadziałało :( :( !! POMOCYY

Zobacz czy w folderze warrocka nie masz zadnych hackow lub cos.

Jezeli masz to skasuj je i zobacz czy wr Ci zadziala.

Jak to nie pomoze to zrob reinstalla...

Nie ściągałem żadnych hacków, patrzyłem w folderze i moim zdaniem jest wszystko to co było od początku zainstalowania gry.

Skanowałem komputer dzisiaj i miałem 2 virusy, bo myślałem ze cos może być z tym też związane, ale też nie pomogło.. :( ! POMOCYY

Pomogłem ? Daj +++

Pomogłeś ? Dam +++

Zajrzyj do tego tematu tam opisałem jak sobie poradzić z problemem mam nadzieję że i tobie pomogłem . DAj +++

http://www.mpcforum.pl/topic/405223-problem-brak-odpowiedzi-po-logoaniu/page__p__2882437__fromsearch__1#entry2882437

lub jeśli problem nadal istnieje tu także opisałem co robić dalej poszukaj mojej odpowiedzi.

http://www.mpcforum.pl/topic/404379-problem-z-odpaleniem-wr/page__p__2876372__fromsearch__1#entry2876372

Edytowane przez szpiczasty8004
f5eea1e979090638.jpg

Zajrzyj do tego tematu tam opisałem jak sobie poradzić z problemem mam nadzieję że i tobie pomogłem . DAj +++

http://www.mpcforum.pl/topic/405223-problem-brak-odpowiedzi-po-logoaniu/page__p__2882437__fromsearch__1#entry2882437

lub jeśli problem nadal istnieje tu także opisałem co robić dalej poszukaj mojej odpowiedzi.

http://www.mpcforum.pl/topic/404379-problem-z-odpaleniem-wr/page__p__2876372__fromsearch__1#entry2876372

Oczywiście ++ będzie jak mi to troszke bardziej wytłumaczysz

o co chodzi w tym pierwszym temacie z Nortonem.. ?? ja mam antyvirusa Avast :P i szukałem tam i nie dopatrzyłem sie by było coś napisane o zaporze sieciowej.

Jest jakiś inny sposób by wyłączyć te zapore sieciową ? ! :)

Pomogłem ? Daj +++

Pomogłeś ? Dam +++

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Klikam GAME START i nic sie nie dzieje..   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...