Raf Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czy można dodać sobie itemy na czyimś serwerze minecraft 1.7 nie mając admina ? Jak tak to jak ? Z góry dzięki Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anevaa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Da się ale nie wiem czy jest już mod na multiplayer ;d jak jest to wystarczy że sciągniesz sobie moda TooMannyItems .. i masz itemy.Ale możesz dostać bana za takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jeśli masz admina to komendą /i [id] [ilość] lub /give nick id ilosc w przypadku komendy /i to możesz bez wpisywania ilości to dostaniesz od razy cały stack. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anevaa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jednak ty się mylisz mi jakoś działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 może masz op na multi Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony3ski Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up 1 nie twój błąd niestety tomanyitems działa tylko na singlu,nie działa niestety na multi pozdro ;** pozdro ;** odrazu ci mowie, ze cos takiego jak toomanyitems dziala na serwerach MP jezeli jestes adminem lub masz range pozwalajaca na dawanie sobie itemow, toomanyitems dziala jak komenda give tylko w skrocie tak to wyglada u mnie na serwerze gdyz widze to w konsoli serwera pozdro ;** i nie twój błąd ale jbc to toomanyitems a nie TOMANYITEMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.