Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z uruchomieniem metina.. taka rzecz zdarzyła mi się pierwszy raz i nie wiem co zrobić.

Otóż nie mogę wejść do gry z czystego clienta, ani z kamer moda. Logowanie działa, mogę wejść na postać - gra się zatrzymuje podczas wybierania postaci. Reinstall nie pomógł, korzystałem także z acronisa, efekt ten sam. Wcześniej miałem problem z patchowaniem - a jeszcze wczoraj mi wszystko działało.. / z patchowaniem, tzn miałem 99.9% i wyskoczył monit z problemem - że nie można spatchować plików torrenta czy coś takiego, ściągałem ze strony patch i hshielda, to pojawił się problem z logowaniem. Bardzo proszę o pomoc, sowicie wynagrodzę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mój drogi to polega na tym ( miałem to samo ) poprostu odinstaluj metina albo usuń instalke jeżeli go jeszcze nie masz i pobierz od nowa bo tam czasami podobno niektórym plik sie jeden taki nie sciaga za 1 razem ... daj +'sika :P

35117.jpg35094.gif

33005.png34469.jpg

5390.png25179.png

Opublikowano (edytowane)

#Refresh

Nie działa - teraz znów wyłącza metina podczas logowania.. POMOCY.

Edytowane przez NoNameWu
Opublikowano

Jezeli masz gorszy internet, pojdz np. do kolegi / znajomego i sciagnij u niego, zainstaluj i zgraj na pendrive - mozliwe ze pliki nie aktualizuja sie do konca podczas torent'a

Opublikowano

Jezeli masz gorszy internet, pojdz np. do kolegi / znajomego i sciagnij u niego, zainstaluj i zgraj na pendrive - mozliwe ze pliki nie aktualizuja sie do konca podczas torent'a

Internet tutaj nie ma znaczenia . Mój kolega ma 512 kb/s i pobiera . Ściągnij patche ze strony metina .

Opublikowano

Pobierz pache ze strony metina...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

@ExtremeJacoB

To nie działające ch.

Jeśli ch nie działa to możesz normalnie wejść na postać i gdy metin się ładuje to cię wywala.

Spróbuj może usunąć instalki, privy, kamermody itd i dopiero ściągnąć metka i zanistalować na nowo.

Pomogłem? Daj plusika (:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...