Skocz do zawartości

[PROBLEM]Metin2

NoNameWu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mam problem z uruchomieniem metina.. taka rzecz zdarzyła mi się pierwszy raz i nie wiem co zrobić.

Otóż nie mogę wejść do gry z czystego clienta, ani z kamer moda. Logowanie działa, mogę wejść na postać - gra się zatrzymuje podczas wybierania postaci. Reinstall nie pomógł, korzystałem także z acronisa, efekt ten sam. Wcześniej miałem problem z patchowaniem - a jeszcze wczoraj mi wszystko działało.. / z patchowaniem, tzn miałem 99.9% i wyskoczył monit z problemem - że nie można spatchować plików torrenta czy coś takiego, ściągałem ze strony patch i hshielda, to pojawił się problem z logowaniem. Bardzo proszę o pomoc, sowicie wynagrodzę. Pozdrawiam.

Jezeli masz gorszy internet, pojdz np. do kolegi / znajomego i sciagnij u niego, zainstaluj i zgraj na pendrive - mozliwe ze pliki nie aktualizuja sie do konca podczas torent'a

Internet tutaj nie ma znaczenia . Mój kolega ma 512 kb/s i pobiera . Ściągnij patche ze strony metina .

@ExtremeJacoB

To nie działające ch.

Jeśli ch nie działa to możesz normalnie wejść na postać i gdy metin się ładuje to cię wywala.

Spróbuj może usunąć instalki, privy, kamermody itd i dopiero ściągnąć metka i zanistalować na nowo.

Pomogłem? Daj plusika (:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum [PROBLEM]Metin2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...