NoNameWu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Cześć. Mam problem z uruchomieniem metina.. taka rzecz zdarzyła mi się pierwszy raz i nie wiem co zrobić. Otóż nie mogę wejść do gry z czystego clienta, ani z kamer moda. Logowanie działa, mogę wejść na postać - gra się zatrzymuje podczas wybierania postaci. Reinstall nie pomógł, korzystałem także z acronisa, efekt ten sam. Wcześniej miałem problem z patchowaniem - a jeszcze wczoraj mi wszystko działało.. / z patchowaniem, tzn miałem 99.9% i wyskoczył monit z problemem - że nie można spatchować plików torrenta czy coś takiego, ściągałem ze strony patch i hshielda, to pojawił się problem z logowaniem. Bardzo proszę o pomoc, sowicie wynagrodzę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchowajSie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mój drogi to polega na tym ( miałem to samo ) poprostu odinstaluj metina albo usuń instalke jeżeli go jeszcze nie masz i pobierz od nowa bo tam czasami podobno niektórym plik sie jeden taki nie sciaga za 1 razem ... daj +'sika :P Mobil184 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNameWu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jasne, że dam, tylko daj Bóg żeby działało ; o : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNameWu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) #Refresh Nie działa - teraz znów wyłącza metina podczas logowania.. POMOCY. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez NoNameWu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnysioPysio Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jezeli masz gorszy internet, pojdz np. do kolegi / znajomego i sciagnij u niego, zainstaluj i zgraj na pendrive - mozliwe ze pliki nie aktualizuja sie do konca podczas torent'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jezeli masz gorszy internet, pojdz np. do kolegi / znajomego i sciagnij u niego, zainstaluj i zgraj na pendrive - mozliwe ze pliki nie aktualizuja sie do konca podczas torent'a Internet tutaj nie ma znaczenia . Mój kolega ma 512 kb/s i pobiera . Ściągnij patche ze strony metina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtremeJacoB Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja też tak miałem ch po prostu nie działa np na twierdzy chciałem się zalogować a tu ch2 nie działa Naprawde to ten sam problem co ty mówisz. Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez ExtremeJacoB ManiaqFPSandRTS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pobierz pache ze strony metina... "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astralnorde Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @ExtremeJacoB To nie działające ch. Jeśli ch nie działa to możesz normalnie wejść na postać i gdy metin się ładuje to cię wywala. Spróbuj może usunąć instalki, privy, kamermody itd i dopiero ściągnąć metka i zanistalować na nowo. Pomogłem? Daj plusika (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi