adam2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam. Macie może jakieś hacki na itemy lub coś które działają na multi i jak je zainstalować Daje BiG + za pomoc Jeżeli pomogłem daj + Jeżeli nie pomogłem też daj + Jeżeli cię pochwaliłem daj + Jeżeli cię zwyzywałem też daj + Jeżeli mnie lubisz daj + Jeżeli mnie nie lubisz tez daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Hate You Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie ma. Jedynie x-ray. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.google.pl/search?q=czy+s%C4%85+hacki+na+multipalyer+minecraft&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a boli ? a tak wogle po co Ci ? Jak chcesz hackować to graj w metina i inne gry 4kids tornado 1 by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiem mam go ale mi chodzi o multi Jeżeli pomogłem daj + Jeżeli nie pomogłem też daj + Jeżeli cię pochwaliłem daj + Jeżeli cię zwyzywałem też daj + Jeżeli mnie lubisz daj + Jeżeli mnie nie lubisz tez daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Hate You Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiem mam go ale mi chodzi o multi Nie ma i nie będzie. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 TMI działa na multi, wgrywasz go tak samo, jak na singla. Warunek jest taki, że musisz mieć Op'a (admina) na serwerze. Włączasz ekwipunek i naciskasz klawisz "O". Powinna pojawić się lista itemów @Down Nie potrzebne mi to. Nie jestem aż takim leniem, żeby nie nacisnąć klawisza, no luudzie. adam2018 1 by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up jak już to musisz edytowac tmi.txt aby był wyświetlany na mp i nic naciskać nie musisz.. adam2018 1 by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie ma i nie będzie cheatów do mc oprócz r-ray i flymoda i sie pogodzcie z tym. ps. na x-ray mozna na serwerze wyrzyć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie ma i nie będzie cheatów do mc oprócz r-ray i flymoda i sie pogodzcie z tym.ps. na x-ray mozna na serwerze wyrzyć ;p O rly? www.mpcforum.pl/topic/351057-dlmaterialdetector/ P.S. Skąd wiesz, że nie będzie? W przyszłości byłeś? by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake345 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 x-ray , materialdetector nie ma wiecej hackow na multi , no tmi tylko trzeba miec opa Sygnatura by http://www.mpcforum.pl/user/334301-maxiu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoooProoocent Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nawet to fajne ale x-ray lepsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Proszę oto działający hack http://www.mpcforum.pl/topic/498014-hackmod-griefcraft-v181-dziala-na-100/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supcio1234 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 w minecraft nie istnieje coś takiego jak "hack" co najwyżej to mod http://imageshack.us/photo/my-images/687/obraztoa.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFilip Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Speed, XRay, Fly itp. http://www.mpcforum.pl/topic/498014-hackmod-griefcraft-v181-dziala-na-100/ Co do itemów możesz wejść na konto kogoś kto ma Gm i powywalać itemki a następnie je pozbierać Gm = GameMode = Creative :* :* Ach, zlituj się i naciśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi