Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 witam mam problem ponieważ chce zalozyc cuboid na cale miasto i w tym miescie chce zrobic dzialki i mam taki problem ze jak robie cuboid na dzialce w tym cuboidzie co obowiązuje cale miasto ta osoba ktorej dalem cuba nie moze tego niszczyc szukalem na necie znalazlem niby ze trzeba to zrobic jakims setparent cos tam, lecz prosilbym kogos o wytlumaczenie mi tego od poczatku do końca i dokladnie bo tam koles napisal ze mu to dziala ale jak ja to robie to mi wyskakuje "Could not find a target region by that ID" ;/ bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 //region setparent nazwadzialki nazwamiasta /region save Nafta97 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 //region setparent nazwadzialki nazwamiasta /region save a moglbys dkladniej?? czyli nie wiem yy... napierw robisz cuboid /region define nick nazwa potem cos tam cos tam...? bardzo bym prosil... ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeAs Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1.Wpisujesz //wand 2.Zaznaczasz teren po przekątnej 3./region define nazwacuba nick 4./region setparent nazwacuba(tego wyzej) nazwacubamiasta I tyle Nafta97 1 Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie dziala ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Musi działać, napewno źle coś robisz. Nafta97 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Cubuje miasto ,robie cuba w tym cubie miasta i robie te parenty i to nie dziala ;/ podmienia się dzialka i on moze niszczyc obydwa cuby ehhh dobra bede cubowal po kawalkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Lol ziomek ty nie dodajesz miasta do cuba tylko CUBE DO MIASTA Nafta97 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) ... Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Nafta97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 aaa dzięki juz dziala caly czas sobie mylilem kolejnosc nazw w komendzie dzięki i wszystkim daje plusiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1299 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tez mialem taki problem ;] tnx za ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zajebiscie koles tylko ty sie naucz czytać bo ja zbieram - ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nafta97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to napisz mniejszym druczkiem bo za duże te literki zrobiles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wystarczające , widać kto daje mi minusy widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolk2 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 widze ze masz z tym maly problem wiec http://www.mpcforum.pl/topic/312779-vtutstawianie-cuboida-pluginem-worldguard/page__st__20__gopid__2862732#entry2862732 prosze o plusa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi