Almandoro Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam ! Gram ,gram i wpadłem na pomysł zamienienie pustą 66 wojkę za 68 woja. Okej okej. podaliśmy sobie passy zobaczyliśmy konta. Ja pierwszy akceptowałem maila i mnie oszukał. Mam 42 screeny z rozmów na GG i z gry ( na paru sam się przyznał ,że mnie oszukał ) Napisałem zgłoszenie do supportu. Czy mam szansę ,że odzyskam jakieś konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metin2Dropper Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 haha, specjalnie się zalogowałem aby dać odpowiedz Nie. w regulaminie piszę, że na własną odpowiedzialność Pozdro i poćwicz aby jako 1 akceptować e-mail o lol kur*a ale rzaal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam ! Gram ,gram i wpadłem na pomysł zamienienie pustą 66 wojkę za 68 woja. Okej okej. podaliśmy sobie passy zobaczyliśmy konta. Ja pierwszy akceptowałem maila i mnie oszukał. Mam 42 screeny z rozmów na GG i z gry ( na paru sam się przyznał ,że mnie oszukał ) Napisałem zgłoszenie do supportu. Czy mam szansę ,że odzyskam jakieś konto ? Może coś to da . Ale szanse są marne . Lecz zawsze warto próbować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchowajSie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Spróbuj zawsze są szanse np mojemu kumplowi to samo praktycznie się przydarzyło i udało się zwrócono mu konto a złodziej dostał bana na ip ; ) Mobil184 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Raczej nie , bo poprostu dales sie oszukac i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi