jajco007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 czesc mam prosbe. chodzi mi o hack do metina na IS zeby mozna bylo sellac w sklepiku np przepustki do V2 , krwiste kamienie itp. z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 czesc mam prosbe. chodzi mi o hack do metina na IS zeby mozna bylo sellac w sklepiku np przepustki do V2 , krwiste kamienie itp. z gory dzieki Nie da się tego zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimuszko65 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie da się tego zrobić . Nie ma czegos takiego (sa takie przepustki ktore mozna sprzedawac w shopach ale nie pamietam skad one lecialy ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie ma czegos takiego (sa takie przepustki ktore mozna sprzedawac w shopach ale nie pamietam skad one lecialy ...) Dropiło to z Tajemniczej Skrzynki . A krwiste dropią w grocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Niestety nie ma czegos takiego i raczej nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi