ronnieradke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Cześć mam pytanie, widziałem na necie jak sie robi skina żeby inny koleś widział który robił tak samo i tam były 3 pliki - Mineshafter- proxy i jakiś Mineshafter- server. I z tym mineshafter- server słyszałem że można to jakoś uruchomić i każdy na serwie widziałby nasz skin. Jak to zrobić? Jestem adminem hostującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FabixXx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Wydaje się te nędzne 30-40zł na oryginala... No bez przesady , zauważ że wszystkie dobre serwery są only premium . Tak mówie tylko żeby nie było textów tybu "nie bendem fydafał tżydzieści złotyh na jakieiś głópie skiny rzal.pl" EDIT: Jak masz serwer dla piratów to życzę powodzenia z dziećmi ze zmiennym ip Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez FabixXx BezNickowiec i tornado 2 Je*nij plusa lub minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronnieradke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To jest serwer aby grać z kolegami, a co do oryginała to kupię kiedy będzie w wersji pudełkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronnieradke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 kolega który zrobił jak ja widzi mój skin a ja jego. Pisali gdzieś że jak coś dodam to wszyscy będą widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xUfOkx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja Mam Tak Na Serwie. [Tut-Bukkit] Pobierasz Wszystko Z http://mineshafter.appspot.com/ Do Serwa Wklejasz "Mineshafter Server Proxy" I W .bat (Tym Co Odpalasz Serw) Edytujesz I Wklejasz @ECHO OFF SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar Mineshafter-server.jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar PAUSE -To Z Mojego Serwa. Następnie Ustaw "Online Mode" Na "true" Wszyscy Odpalają Za Pomocą "Windows Proxy Launcher" I To Wszystko Jak Coś Nie Działa Napisz Na PM, Jak Działa Plusik Nie Zaboli. ronnieradke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronnieradke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ale pare osób nie ma tego co my to nie będą mogli już wejść na serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Będą mogli, ale nie zobaczą skina ;] PS: CHYBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronnieradke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jeśli możesz to daj całe zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McKropek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Najlepiej to kupić konto premium a nie kombinować. Takie jest moje zdanie. P.S: Mam oryginała i nie żałuję :P Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez McKropek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronnieradke Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tak jak pisałem kupię minecrafta kiedy wyjdzie wersja pudełkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FabixXx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Chlopie MC nigdy nie byl , i nigdy nie będzie w wersji pudelkowej ...zrozum to. Jak nie masz konta bankowego to w dotpay masz opcję zapłać w żabce. Pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez FabixXx Je*nij plusa lub minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 żeby widzieć swoje skiny to wszyscy musicie na mineshafterze lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanowskika Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tak to prawda wszyscy muszą mieć włączonego mineshaftera, inaczej nie zobaczą skina ale polecam kupienie sobie oryginała, jak koledzy powyżej ) – Czas wykazać się męstwem! – No nie ... znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezNickowiec Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To jest serwer aby grać z kolegami, a co do oryginała to kupię kiedy będzie w wersji pudełkowej. Jak nie masz możliwości kupienia przez PayPal to na takiej jednej stronie przez Żabkę można kupić MC w wersji pudełkowej będzie kosztował 80 zł , a teraz masz za 40-60 w zależności gdzie kupujesz... By Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
225 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak nie masz możliwości kupienia przez PayPal to na takiej jednej stronie przez Żabkę można kupić MC w wersji pudełkowej będzie kosztował 80 zł , a teraz masz za 40-60 w zależności gdzie kupujesz... kupujesz za minimum 46zl inaczej masz pewność że sfalszowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi