kr4box Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam , mam małe pytanie kiedy bedzie metin 3 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszuuu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) żadnych zapowiedzi nie ma a global samego metin2 juz sie sypie coraz mniej osób itp ale mogliby np a poza tym metina raczej nie da sie kontynuować bo co zrobić z kontami z metin2 ? dużo osób zrezygnuje a to kasa z item shop .. mogliby np zmienić grafike ale gra już wgl inna będzie a poza tym nawet jak wyjdzie ten metin 3 to co może tam zostać zmienione ? jeżeli chodzi ci o start serwera prywatnego metin 3 (nie szłyszałem o takim) to przepraszam jako że w metina zaczyna grać coraz mniej ludzi to metin3 może to zmieni (o ile wyjdzie a na to sie nie zapowiada ) może gracze z ciekawości wrócą Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez tomaszuuu Obecny brak sygny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakMaslak Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kiedyś trąbili o tym w necie ale na tym się skończyło. Na oficjalnej stronie Metin2 nie było nigdy nic napisane na temat Metin3 więc według mnie wymyślił to sobie jakiś 12latek i rozpuścił w necie, ale kto wie, może kiedyś doczekamy się Metin3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZycia Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 zamiast glodny niebieski alfa wilk bedzie glodny niebieski beta wilk, nigga please. XanomorPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam , mam małe pytanie kiedy bedzie metin 3 ?? Zainstaluj sobie metin2 HD i kup okulary i masz metin3 A tak naprawdę raczej metin 3 nie będzie Solymr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Niestety nie ma narazie zadnych informacji na temat wyjscia metina 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi