Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nabijanie 50 lvl w 2 H

jestcwaniak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj skan po 1 po 2 udowodnij że działa

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

jak dalmnie to ty jestes fake bocik zajebisty bo ktory dzila mi i koledze ktry napisal wyrzej nie muisz kozystac z tego ja se nibilem juz 2 konta na nim

stary bot za malo repa daje jak chesz to kozystaj z niego trzeba isc z biegiem czasu

Opublikowano

TE VIRY SA NIESZKODLIWE sa uzywam porgramu i komp mi dzila jak dzila a net mi sie nie muli wiec wsztko gra

najwazniesz ze dzila bo hack i tak musi miec wir bez wira nie ma czita ruscy zreszta mja nalepsze czity

Opublikowano

mi jakos windows nie usnol nikt cie nie naklania do uzywania go ale za pomocna niego mozesz nabic szybko 50 poziom a za pomocna zbota nabikesz w 2 tygonie 50 lvl innym dziala i jakos nie narzekaja

Opublikowano
http://www.virustota...e228-1312830365

a tutaj cos takiego

http://www.virustota...e228-1312887687

Najgorsze, że miałem go włączonego bo Kaspersky mi nic nie wykrył....

Sluchaj wiesz co robi trojan ? jak nie to sie dowiedz ...

On pobiera hasla ... z twojego kompa jakie byly wpisywane i sa wpisywanie , wiec nie polecam tego sciagac ....

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...