MetalMan01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam.. Ostatni zauważyłem na czacie coś dziwnego .. Sami zobaczcie.. Ten gracz wygrał trzy razy sopmoda na 90 dni! Jeszcze jeden raz wygrał jak byłem w grze. Wiecie może jak to możliwe? Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
ILoveVomitI Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 może po prostu ma szczęście przy przedłużaniu broni renewalem ;d ? ehh. Odnośnik do komentarza
kwiatziom Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dużo renewali władował i wygrał sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
MetalMan01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 haha 3x na 90.. to aż dziwne by było Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
moortPL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pewnie to bogaty Niemiec i kupił sobie renewali na full. Władował w Sopmoda i wygrał 3x na 90 dni. Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 posluchaj niemieckie pokemony dostają 100 euro kieszonkowego, jak myślisz co z tym robią? kupi sobie taki 100k nx i wszystko w renewale zamiast 4 permow.... czasem to jest wyjatkowy fart a z tymi deutschand'ami zawsze tak jest ostatnio coś się pierdoli z renewalami bo koleś wygrał TR SE na 999 dni dzwonus3223 1 pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up Nie offtopuj, bo ładnie wyglądają te twoje 0 % w pasku ostrzeżeń Co do tematu.. Sporo jest takich sytuacji, zazwyczaj po 90 dniach, czy 60/80 (nie pamiętam dokładnie), idzie za ciosem. Więc im więcej renewali po jakimś fuxie (czyt. 90 dni) tym lepiej Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 yyyy no co miał fuksa i sprawa wyjaśniona Kidmodek/modek chyba powinien jebnąć EOt'a :P Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi