Skocz do zawartości

[Inne] Pomysł na akcent klienta ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Elo. Dzisiaj Wasz MiniRychu ma pytanie do Waaaaaasss (sorry, za dużo oglądania Elma z kuzynką ;)) Ale do rzeczy:

Pracuję nad modyfikacją klientów metin2 w aspekcie graficznym tj. interfejs, efekty, umiejętności, tekstury i w ogóle.

Po wielu próbach podjęcia się jakiegoś tematu graficznego uświadamiałem sobie "to już było..." więc nie mam ochoty na

żadne klimaty średniowiecza, gothic'a ani innych takich. Mam dla was parę propozycji ale to od publiki zależy jakiego klienta

mam stworzyć.

A więc:

a] disco (postacie z okularkami i ubraniem stricte 80s)

B] gangsta (postacie z łańcuchami na szyjach, zabawne "komentarze postaci" na różne sytuacje czy śmieszne "uliczne" pytania u handlarzy itd. oczywiście npc też w klimacie ulicznym.

c] future (dość wymagający projekt - postacie jak roboty, npc także, charakterystyczne tekstury al'a z statku z filmu Star Wars tylko miecze i inne w średniowiecznym stylu żeby klient nabrał kontrastu jak japońskie mafie z katanami w NY w XXI wieku. :P)

Mam te 3 pomysły i powiedzcie - w jakim klimacie chcielibyście ujrzeć te gre :D ?

Czekam na odpowiedzi.

Możecie także dorzucać dl z własnymi częściami do klienta, wtedy zasłużycie na plusy i credits :D

Pozdrawiam, Fan/Rycha

Edytowane przez FanRycha

EliteMT2 - EjEmIks lvl. 109 OFF,

SiiberMT2 - RychuPeja (wiem... xD) lvl.120 i rośnie

--------------------------------------------------------

"Wiesz co mnie boli? Że w głowach się pier***i...." | [Ś.P] Magik, Paktofonika "Jestem Bogiem"
[/size]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Inne] Pomysł na akcent klienta ;)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...