Sylwek150c Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wittam stawiam serwer na slotex.pl i chcialbym tam wgrac jakies pluingi rpg serwer bedzie fb + rpg eewiec jakie pluginy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek150c Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unek50 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) -CommandBook lub eseniatls -CraftBook -FalseBook(Mosty i bramy -HomeX -Iconomy(Kasa /money -IconomyChestShop(Sklepy) -LWC (blokowanie roznych zeczy /cprivate i klikasz ma drzwi np -MagicCarpet (Latający dywan dla adminów) -WarpZ0r -Permissions -ProperTime -uQuest(Questy -WorldEdit(Do Edytowania terenu/mapy -WorldGuard(Cuboid) -xAuth (Logowanie do gry) -citizens czyli npc : np można kupować u niego i z nim rozmawiać tak jak w tibi(niegram ale wiem) -Jail - Więzienia Jak Chcesz To Ci Mogę Przygotować Paczkę Pod Rpg,Tylko napisz pw Jeśli Pomogłem to daj plusika Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez unek50 Sylwek150c i proboy25 2 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek150c Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 i jak tam moje pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi