Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Szafirki itp PLS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czejo !! Pomuzcie mi ;d . Da sie zrobic szafirki ,szmaragdowe i inne zbroje wpisujac komenda w Player->Console w navicat ? ;D JAK TAK TO PROSZE PODAJCIE TE KOMENDY NA TE ZBROJKI. THX PLS ODP.

Opublikowano

Chodzi ci o numery identyfikacyjne danych itemków np. misia zbroja +0 to 11200? Wystarczy wypakować plik icon lub item za pomocą Metin2 Repacker By Moustikk. Poszukaj folderu, w którym są miniaturki wszystkich itemków z gry. Przeglądnij wszystkie i jak znajdziesz np. szmaragdową zbroje to jako nazwa pliku będzie numer identyfikacyjny zbroji. Jeżeli nie możesz otworzyć zdjęc to ściągnij IrfanView (program do przeglądania obrazów i nie tylko!). Jeżeli pomogłem podziękuj :D

Opublikowano

Czejo !! Pomuzcie mi ;d . Da sie zrobic szafirki ,szmaragdowe i inne zbroje wpisujac komenda w Player->Console w navicat ? ;D JAK TAK TO PROSZE PODAJCIE TE KOMENDY NA TE ZBROJKI. THX PLS ODP.

To o czym mówisz to dodawanie wpisów .

To jest ukryta treść, proszę

TuT ci pomoże .

Opublikowano

Chodzi ci o numery identyfikacyjne danych itemków np. misia zbroja +0 to 11200? Wystarczy wypakować plik icon lub item za pomocą Metin2 Repacker By Moustikk. Poszukaj folderu, w którym są miniaturki wszystkich itemków z gry. Przeglądnij wszystkie i jak znajdziesz np. szmaragdową zbroje to jako nazwa pliku będzie numer identyfikacyjny zbroji. Jeżeli nie możesz otworzyć zdjęc to ściągnij IrfanView (program do przeglądania obrazów i nie tylko!). Jeżeli pomogłem podziękuj :D

NIE michodz i np INSERT INTO `item_proto` VALUES (41030, 'ÁřȲ»öŰó°©', 'Swiety Hwang S', 2, 0, 0, 2, 44, 1, 1, '', 0, 0, 0, 0, 0, 15, 1, 50, 0, 0, 8, 10, 37, 20, 0, 0, 0, 350, 0, 32, 0, 0, -1, -1, -1, -1, -1, -1, 100, 3, 0);

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...