Four4Ever Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czejo !! Pomuzcie mi ;d . Da sie zrobic szafirki ,szmaragdowe i inne zbroje wpisujac komenda w Player->Console w navicat ? ;D JAK TAK TO PROSZE PODAJCIE TE KOMENDY NA TE ZBROJKI. THX PLS ODP. Snezard 1 Odnośnik do komentarza
vance14 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chodzi ci o numery identyfikacyjne danych itemków np. misia zbroja +0 to 11200? Wystarczy wypakować plik icon lub item za pomocą Metin2 Repacker By Moustikk. Poszukaj folderu, w którym są miniaturki wszystkich itemków z gry. Przeglądnij wszystkie i jak znajdziesz np. szmaragdową zbroje to jako nazwa pliku będzie numer identyfikacyjny zbroji. Jeżeli nie możesz otworzyć zdjęc to ściągnij IrfanView (program do przeglądania obrazów i nie tylko!). Jeżeli pomogłem podziękuj http://reperator20.w.interiowo.pl/win.htm Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czejo !! Pomuzcie mi ;d . Da sie zrobic szafirki ,szmaragdowe i inne zbroje wpisujac komenda w Player->Console w navicat ? ;D JAK TAK TO PROSZE PODAJCIE TE KOMENDY NA TE ZBROJKI. THX PLS ODP. To o czym mówisz to dodawanie wpisów . http://www.mpcforum.pl/topic/159324-mega-tut-jak-dodac-nowe-bronie-do-gry/ TuT ci pomoże . Odnośnik do komentarza
Four4Ever Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chodzi ci o numery identyfikacyjne danych itemków np. misia zbroja +0 to 11200? Wystarczy wypakować plik icon lub item za pomocą Metin2 Repacker By Moustikk. Poszukaj folderu, w którym są miniaturki wszystkich itemków z gry. Przeglądnij wszystkie i jak znajdziesz np. szmaragdową zbroje to jako nazwa pliku będzie numer identyfikacyjny zbroji. Jeżeli nie możesz otworzyć zdjęc to ściągnij IrfanView (program do przeglądania obrazów i nie tylko!). Jeżeli pomogłem podziękuj NIE michodz i np INSERT INTO `item_proto` VALUES (41030, 'ÁřȲ»öŰó°©', 'Swiety Hwang S', 2, 0, 0, 2, 44, 1, 1, '', 0, 0, 0, 0, 0, 15, 1, 50, 0, 0, 8, 10, 37, 20, 0, 0, 0, 350, 0, 32, 0, 0, -1, -1, -1, -1, -1, -1, 100, 3, 0); Snezard 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi