CreeperoManiak Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Siemka dostalem bana za to ze jakis durny koles napisal mi ze da mi konto i dal mi gg i odrazu banik na 30 dni ... gdzie moge napisac zeby mi tego bana zdjeli (Support odpada) leca + za dobra pomoc XxxxMATEUSZxxxX 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jesli support odpada to nigdzie. Odnośnik do komentarza
XxxxMATEUSZxxxX Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Support jak zwykle nic nie zrobil a na forum dark? Do dziś nie mogę uwierzyć, że stworzyłem konto z takim nickiem ;x Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jakby ten koleś napisal i ty byś nie odpisał to nie byłoby bana:P na pewno byłeś zainteresowany, mozesz napisać do supportu i wysłać screena , ale wątpię żeby coś to dało XxxxMATEUSZxxxX 1 Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
_Quake_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pamietaj ze oni szepty też widza :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi